Long Beach | Rakastunut Losiin

29.4.2020

Helou, palataan pitkästä aikaa Losin reissujuttujen pariin! En varmasti ole ainut kenellä on iskenyt tämän poikkeustilan aikana matkakuume? Nyt onkin hyvä aika palata vielä hetkeksi Los Angelesin reissun tunnelmiin! Tässä postauksessa kerron vähän meidän toisesta majoituspaikasta - nimittäin Long Beachistä.

Eli tosiaan meidän alkuperäinen suunnitelma majoitusten suhteen oli, että ensimmäinen viikko majoitutaan Air Bnb:ssä Glendalessa ja toinen viikko Air Bnb:ssä Long Beachillä. No kuten arvata saattaa, kaikki ei mennyt ihan kuin Strömsössä.

Ensimmäisen viikon majoitus oli ihana ja ihanalla paikalla, mutta toisen viikon kohdalla kaikki ei mennyt ihan yhtä ruusuisesti. Kuten Long Beach nimestäkin voi päätellä, siirryttiin nyt rantakaupunkiin. Kun päästiin perille meidän asunnolle jo pelkkä asunto oli aikamoinen shokki. Air Bnb ilmoituksen perusteella asunnosta sai vähän erilaisen kuvan. Majoituttiin majoittajan kanssa ja majoituttiin kolmestaan hänen makuuhuoneessaan ja majoittaja nukkui olohuoneessa.
Aika nopeasti vietiin kämpälle vain tavarat ja sen jälkeen lähdettiin tutustumaan kaupunkiin. Aika nopeasti huomattiin siellä liikkuessamme, että vähän väliä haisi pilvi. Oli aikamoinen ero siirtyä kotoisasta Glendalesta Long Beachille. Kyllä siellä oli heti enemmän varuillaan. Käytiin jo heti ensimmäisenä päivänä Long Beachin satamassa ja se oli tosi ihanaa aluetta. Se oli tosi kaunis ja siellä oli paljon erilaisia kauppoja ja outlettejä. Sieltä löydettiin myös koko reissun lemppari ravintolat, California's Pizza Kitchen sekä Island Burgers. Long Beachillä käytiin myös Aquarium of the Pacificillä katselemassa erilaisia kaloja ja eläimiä. Myös akvaario oli satamassa.
Ehdittiin Long Beachillä viettää kaksi yötä ja kaksi päivää. Päivät vietettiin oikeastaan vaan tuolla satama-alueella. Yöt olikin sitten oma lukunsa... Ensimmäisenä yönä huone oli kerrassaan jäätävän kylmä! Mua paleli yöllä todella paljon. Jouduin pukemaan lisää vaatetta ja nukuin koko yön tosi huonosti. Kuultiin yöllä myös kolme laukausta ja sen jälkeen helikopterit pyöri tosi pitkään... Näiden viluisten öiden seurauksena tulinkin sitten kipeäksi ja koko loppu loma meni flunssassa, ei kiva.

Asunnosta lakkasi jossain vaiheessa myös veden tulo ja kun sitä sitten taas tuli, se oli ensin ihan mustaa. Myös sänky oli todella kova ja epämukava. Sitten kirsikkana kakun päällä meidän host oli todella bakteerikammoinen ja kun hän sai tietää, että olen kipeä, hän olisi halunnut että desinfioin kaiken mihin kosken ja että käytän hengityssuojainta. Tämä oli piste iin päälle ja tässä vaiheessa päätettiin, että nyt vaihdetaan kyllä majapaikkaa.
Long Beach on tosi iso kaupunki ja siellä on todella huonot ja vaaralliset alueensa, mutta tuo alue jossa me oltiin, sen piti olla ihan ok. Mutta luulen, että satama olisi paras alue majoittua. Joten jos Long Beach kiinnostaa, suosittelen ottamaan noista alueista selvää, mutta meidän kokemusten perusteella satama oli kivaa aluetta!
Seuraaavassa reissupostauksessa kerronkin sitten meidän kolmannesta majapaikasta, joka oli varmaan koko reissun paras päätös, stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan