Vuoden kohokohdat | 1

2.1.2020

Vaikka vuosi onkin jo vaihtunut, niin palataan vielä hetkeksi vuoteen 2019. Käydään läpi viime vuoden kohokohdat!

Tammikuussa matkustin ensimmäistä kertaa Tallinnaan. Siltä reissulta ei vastoinkäymisiäkään puuttunut, mutta onneksi reissu sujui loppujen lopuksi kuitenkin hyvin. Sain vihdoin tutkintopaperit käteen tutkinnosta, jonka sain suoritettua joulukuussa loppuun.
Helmikuussa tein ihania kirppislöytöjä, sairastin flunssan ja söin paljon hedelmiä. Tein myös mitä herkullisemman juustokakun, nam! Ystävänpäivänä yllätettiin ystävät. Järkättiin siskolle yllätyssynttärit. Käytiin ystävien kanssa syömässä.

Maaliskuussa kokkailtiin kaverin kanssa yhdessä ja pääsin maistamaan uunifetapastaa. Seuraavana aamuna pidettiin brunssi ja herkuteltiin vohveleilla, nam! Nautiskelin lisääntyneestä auringonvalosta. Muhun iski sisustusinto ja ostin uuden sohvan & hommasin uuden Tv-tason. Voi mikä muutos niillä tulikaan.
Huhtikuussa käytiin kaverin kanssa salilla tsemppaamassa toisiamme. Kirosin takatalvea toistamiseen. Vietettiin VIP-iltaa Vero Modassa. Aloitettiin meidän podcast! Kävin stailauksessa ja tunsin sen jälkeen oloni niin itsevarmaksi!♡ Sairastelin kovan flunssan. Hetken ehdin olla terve, kun tuli flunssa uudestaan ja heti perään tulikin vatsatauti. Meinasin myös pyörtyä terveysasemalle ja jouduin tarkkailuun. Värjättiin mun hiuksia asteen vaaleammaksi. Vapun kunniaksi lähdettiin ystävän kanssa ulos ja vietettiinkin tosi kiva ilta yhdessä!


Toukokuu alkoi vappubrunssilla. Seurattiin tiiviisti jääkiekkoa, josta Suomi lopulta toi kultaa!♡ Kävin myös ensimmäistä kertaa Yläkaupungin yö-tapahtumassa ja ihmettelin, miksi en ole aiemmin käynyt. Henkiset voimavarat oli aika loppu. Töissä oli aivan kamala stressi ja muutenkin oli liian paljon kaikkea. Käytiin ottamassa asukuvia aivan kamalassa tuulessa ja 90% kuvausten saldosta hiukset lenteli ihan miten sattuu, ei oo kaunista! :D Käytiin myös syömässä kesän ekat jätskit satamassa.
Kesäkuu alkoi valmistujais-juhlissa autellessa. Hommasin itselleni ensimmäisen Macin huulipunan ja en voinut kuin hypettää sitä! Kokeilin miljoonatta kertaa yön yli kiharoita ja niistä tuli aivan yhtä kamalat kuin aina ennenkin! :D Käytiin kukkaostoksilla ja innostuin ostamaan kukkia niin paljon, ettei mulla riittänyt ruukkuja, haha! :D Käytiin kuuntelemassa Teeleidissä teestä ja syömässä mitä ihanimpia herkkuja!♡  Käytiin myös joogatunnilla järven rannalla! Oli ihanaa vaikka jooga ei ehkä ole tälläiselle kangelle ihan paras laji! :D Käytiin piknikillä. Vietin juhannusta maalla kotikotona & siskon luona. Heitettiin iskän kanssa pieni roadtrip mun synttäripäivänä. Käytiin myös kaverin kanssa juhlistamassa mun synttäreitä Teeleidissä.

Tässäpä nyt ensimmäinen puolikas mun viime vuodesta - palataan seuraavan osan parissa, pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan