Hollywood & Beverly Hills | Rakastunut Losiin

6.1.2020

Takaisin Losin matkapostauksien pariin! Mun Losin reissun must-see listalta löytyi tietysti myös Hollywood kyltti sekä Griffith Observatorio. Ensimmäisen viikon lopulla sitten lähdettiinkin sitten katsomaan nämä. Samana päivänä käytiin myös Beverly Hillsissä ja suunnattiinkin sinne ensimmäisenä. Halusin tietysti käydä katsomassa The Beverly Hills hotellin, josta olin nähnyt paljon kuvia. Olihan se aika upean näköinen. Hotellilta lähdettiin vähän käppäilemään ja kierreltiin hetki. Sitten suunnattiin Rodeo Drivelle. Hetken siellä pyörittyämme otettiinkin Uber ja suunnattiin katsomaan kylttiä.

Arvatenkin ei oltu yksin katsomassa kylttiä. Olihan se nyt siistiä nähdä toi kyltti, jonka on nähnyt niin miljoona kertaa leffoissa ja sarjoissa! Kyltiltä matka jatkuikin Griffith Observatoriolle katsomaan auringonlaskua. Vähän jännitti, että miten ehditään, kun matkaa sinne oli jonkun verran ja auringonlasku läheni. Mutta ehdittiin!

Ja voi vitsi mikä auringonlasku sieltä nähtiinkään! Ja mitkä maisemat. Vau! Mä oon edelleen aika sanaton, siitä miten upeaa oli katsoa auringonlaskua tuolta, huh.
Voi vitsi miten kamala ikävä tulee Los Angelesiin, kun tekee näitä postauksia. Toivottavasti pääsen sinne vielä uudestaan! Tein reissusta myös videon, joten jos kiinnostaa nähdä enemmän, pääset katsomaan sen tästä! Palataan seuraavan reissupostauksen parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan