Rakastunut Losiin | Santa Monica & Venice Beach

19.11.2019

Reissupostaukset jatkuu! Meidän ensimmäisellä viikolla yritettiin nähdä suurin osa pakollisista nähtävyyksistä, koska meidän ensimmäinen majoitus Glendalessa oli sen verran keskeisellä paikalla, että siitä oli suht lyhyt matka kaikkiin nähtävyyksiin. Yhtenä päivänä otettiin suunta kohti Santa Monicaa & Venice Beachiä, rantsupäivä siis!
Oli niin huippua päästä näkemään Santa Monica, koska sen oli nähnyt niin monesti sarjoissa ja leffoissa! Ihan ensimmäisenä käppäiltiin rannalla ja käytiin kokeilemassa merivettä ja todettiin, että ei ehkä uimaan! :D Käppäiltiin myös laiturilla, jossa oli kyllä ihan oma tunnelmansa. Siellä oli erilaisia kojuja, joissa myytiin vaikka mitä mielenkiintoisia juttuja. Siellä oli myös katutaiteilijoita. Eräskin mies tanssi ja lauloi ihan tunteella ja ihmiset antoivat tietysti vähän rahaakin! Super hauska tunnelma. Laiturilta löytyi myös tuo pieni huvipuisto, mutta tällä kertaa meiltä jäi laitteissa käynti väliin.
Santa Monicalta päätettiin sitten mennä Venice Beachille sähköpotkulaudoilla! Ei vitsi mikä kokemus! Oli kyllä aika hurjaa ajella niillä liikenteen seassa ja niillä pääsi kyllä aika kovaa! Hauska matka oli kyllä. Venice Beachille päästyä käppäiltiin hetki rannassa ja sitten lähdettiin käymään Venicen kanaaleilla, jonne ei onneksi ollut hirveän pitkä matka. Kanaalit oli kyllä hienon näköiset. Sieltä melkein juostiin takaisin rannalle, jotta ehditään nähdä auringonlasku. Onneksi ehdittiin, koska se oli u-pe-a! Venice Beach on kyllä tosi erilainen verrattuna Santa Monicaan. Venice Beachin katubulevardilla oli myös tosi paljon kauppoja ja kojuja! Venice Beachillä oli enemmän tosi erilaisia ihmisiä ja se ei ollut ehkä niin kotoisa kuin Santa Monica. Mutta silti upea ranta ja upea auringonlasku!♡ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan