Rentouttava mökkiviikonloppu

2.9.2019

*Kaupallisessa yhteistyössä LomaLeivo (mökistä saatu alennus)
Voi mikä ihana viikonloppu vietettiinkään blogimimmien kanssa Leivonmäellä mökkeilyn parissa viikko sitten. Käytiin myös viime vuonna blogityttöjen kanssa mökkeilemässä tuolla LomaLeivon mökeissä, mutta silloin oltiin eri mökeissä. Viime kesän mökkeilystä pääset lukemaan tästä. Haluttiin ehdottomasti lähteä taas tänä kesänä porukalla mökkeilemään, tällä kertaa vähän pienemmällä porukalla, jotta toisiin ehtii oikeasti kunnolla tutustua!

Tänä vuonna oltiin siis eri mökissä kuin viime kesänä. Tän kesän mökki oli Kaisla - ihanan kotoisa mökki järven rannalla. Tämänkin mökin varustelu oli ihan huippua. Löytyi oma vene, suppilauta ja unohtamatta tietysti poreammetta.♡ Heti meidän tullessa meitä odotti ihana emäntä Viola, joka näytti meille paikat ja oli jättänyt meille tervetuliasherkkujakin! Lähitiloilta juustoja sekä omia luumuja, nam!
Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan ihanan rentouttava. Ei oltu suunniteltu viikonlopulle juuri mitään vaan mentiin aika rennolla meiningillä. Viikonloppuun mahtui kuitenkin paljon hyviä ruokia ja herkkuja, lautapelejä, syvällisiä keskusteluja, veneilyä sekä suppailua. Kävin ekaa kertaa suppailemassa ja vitsi se oli hauskaa ja taisin olla aika hyväkin siinä! Käytiin tietysti myös katsomassa lampaita - sekä tietysti Nökö-koiraa LomaLeivon tilalla! Se taisi olla monelle -  ellei jopa kaikille meistä viikonlopun kohokohta. Ne oli niin söpöjä!♡ Saunottiin myös sekä lillutiin useita tunteja porealtaassa viinilasien kanssa jutellen elämästä ja välillä pelaten myös juomapeliäkin.
Tytöt: Miina, Laura, minä, Jenny, Marianne, JenniJulia
Oli aivan ihana viikonloppu, just sellanen mitä kaipasinkin! Kiitos tytöt mahtavasta seurasta!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kiva että sulla oli onnistunut viikonloppu! Tunnelmallista syksyä! 💙

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 Sinne myös! :)<3

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan