Tunteet pinnassa

20.9.2019

Vitsi mikä tunteiden kirjo on meneillään. Turhautumista, haikeutta, jännitystä, väsymystä, innostusta. 18 päivää mun viimeiseen päivääni nykyisessä työpaikassani. Vielä vähän aikaa koin vaan turhautumista siitä, kuinka kaukana loma vielä on. Ihan vain sen takia, että olen niin väsynyt tällä hetkellä. Viime päivinä oon kuitenkin jo alkanut tuntea haikeutta & olen alkanut miettiä asioita, joita mulla tulee ikävä. Koska onhan mulla ihan super kivat työkaverit. Mukavia vakkariasiakkaita. Työajat on ollut myös super hyvät. Jotenkin ne positiiviset fiilikset vain hukkui sen kaiken väsymyksen ja stressin alle. Nyt kun loppu lähenee, ne on noussut sieltä taas pintaan.
Meidän reissuun lähtöönkään ei ole enää kuin 32 päivää. Viime viikolla saatiin Esta-hakemukset läpi ja siinä vaiheessa ehkä tajusin, että kohta mennään ja alkoi oikeasti jo jännittämään! En ole siis matkustellut ihan hirveästi. Olen käynyt vain Ruotsissa useamman kerran, kerran Virossa ja kerran kaksi viikkoa Kreikassa. Joten tää on mulle iso juttu. Varsinkin kun olen haaveillut Jenkkeihin pääsemisestä jo 10 vuotta!
Mainitsinkin, että hain sinne kouluun. Tämän viikon sunnuntaina loppuu haku ja ensi viikolla ehkä jo selviää tuomioni. Jännittää, apua!! Pitäkää mulle peukkuja!

Niin jännittävää, kun kaikkea uutta luvassa. Ei sitä turhaan sanota, että vaihtelu virkistää!

Rentouttava mökkiviikonloppu

2.9.2019

*Kaupallisessa yhteistyössä LomaLeivo (mökistä saatu alennus)
Voi mikä ihana viikonloppu vietettiinkään blogimimmien kanssa Leivonmäellä mökkeilyn parissa viikko sitten. Käytiin myös viime vuonna blogityttöjen kanssa mökkeilemässä tuolla LomaLeivon mökeissä, mutta silloin oltiin eri mökeissä. Viime kesän mökkeilystä pääset lukemaan tästä. Haluttiin ehdottomasti lähteä taas tänä kesänä porukalla mökkeilemään, tällä kertaa vähän pienemmällä porukalla, jotta toisiin ehtii oikeasti kunnolla tutustua!

Tänä vuonna oltiin siis eri mökissä kuin viime kesänä. Tän kesän mökki oli Kaisla - ihanan kotoisa mökki järven rannalla. Tämänkin mökin varustelu oli ihan huippua. Löytyi oma vene, suppilauta ja unohtamatta tietysti poreammetta.♡ Heti meidän tullessa meitä odotti ihana emäntä Viola, joka näytti meille paikat ja oli jättänyt meille tervetuliasherkkujakin! Lähitiloilta juustoja sekä omia luumuja, nam!
Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan ihanan rentouttava. Ei oltu suunniteltu viikonlopulle juuri mitään vaan mentiin aika rennolla meiningillä. Viikonloppuun mahtui kuitenkin paljon hyviä ruokia ja herkkuja, lautapelejä, syvällisiä keskusteluja, veneilyä sekä suppailua. Kävin ekaa kertaa suppailemassa ja vitsi se oli hauskaa ja taisin olla aika hyväkin siinä! Käytiin tietysti myös katsomassa lampaita - sekä tietysti Nökö-koiraa LomaLeivon tilalla! Se taisi olla monelle -  ellei jopa kaikille meistä viikonlopun kohokohta. Ne oli niin söpöjä!♡ Saunottiin myös sekä lillutiin useita tunteja porealtaassa viinilasien kanssa jutellen elämästä ja välillä pelaten myös juomapeliäkin.
Tytöt: Miina, Laura, minä, Jenny, Marianne, JenniJulia
Oli aivan ihana viikonloppu, just sellanen mitä kaipasinkin! Kiitos tytöt mahtavasta seurasta!
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan