Onko aika lopettaa?

27.6.2019

Huh. Oon täällä palloitellut tällä ajatuksella jo jonkin aikaa. Blogimaailma tai ainakin oma blogini on hiljentynyt aika rajusti viimeisen vuoden aikana. Samaa olen kyllä kuullut parilta blogia kirjoittelevalta kaveriltani. Tuntuu turhalta kuluttaa useita työtunteja ja inspiraatiota tänne, kun tuntuu, että sitä ei kukaan lue eikä siitä saa palautetta. Tuntuu kuin kirjoittelisi kuuroille korville.. Rakastan blogiani sekä tuottaa tänne sisältöä, mutta en saa siitä enää niin paljoa iloa kuin ennen. Vuorovaikutus on aina ollut tämän homman suola ja nyt se puuttuu.. Joten iso osa koko tästä hommasta uupuu.
Mua pelottaa. Oon kirjottanut blogia vuodesta 2009 eli tänä syksynä kymmenen vuotta, mikä on melkein puolet mun koko elämästä! Tää homma on niin iso osa mun identiteettiä, etten oikeasti edes tiedä osaanko elää ilman tätä. Elän tällä hetkellä niin ristiriitaisten tunteiden kanssa. En haluaisi lopettaa, koska tää on niin rakas harrastus, mutta en jaksaisi enää panostaa tähän, kun se tuntuu niin turhalta. Vielä ainakaan en ole valmis sanomaan, että tämä oli tässä. Mutta silti uskon, että se päivä on tulossa, kun tänne viimeisen postaukseni kirjoitan.
Editointi: minä
Ootteko te muut huomanneet yleisö-kadon täällä blogimaailmassa? Itse uskon, että isot blogit, joilla on suuri vakiintunut lukijakunta pärjää vielä pitkään, mutta miten käy meidän pienien blogien? Omalta kohdaltani voin ainakin sanoa, ettei hyvältä näytä. Pitkään yritin sinnitellä ja keksiä miten saisin lukijat pidettyä ja tavoitettua yleisöä, mutta nyt olen väsynyt liikaan yrittämiseen. Katsotaan löytäisinkö vielä intoni taistella. Toistaiseksi aion päivitellä tätä blogia sellaista tahtia kuin hyvältä tuntuu ja aina, kun inspiraatio iskee. Toivottavasti te, jotka siellä vielä olette niin pysytte mun mukana!♡ Koska vielä en ole lähdössä minnekään!

Lately via phone

13.6.2019

1. Siis oon useaan otteeseen yrittänyt saada onnistuneet yli yön kiharat. Useiden huvittavienkin epäonnistumisten jälkeen yritin taas uutta tapaa ja epäonnistuin taas! :D Miten voi olla niin vaikeaa? Päädyn joka kerta näyttämään ihan peikolta! :D
2. Pitkästä aikaa kunnon puhelin selfie. Uusi Ruby Wooni pääsi ekaa kertaa käyttöön ja pelasti huonon hiuspäivän!
3. Mulla on ollut hieman epäonnea kukkien metsästyksen kanssa tänä keväänä. Rakastan joka kevät laittaa parvekkeelle kukkia ja useamman viikon yritin eri paikoista metsästää kivoja kukkia parvekkeelle, mutta en meinannut millään löytää. Vihdoin kuitenkin löysin ja nyt on parvekkeella taas kukkia!♡
4. Päivä on ihan parasta alottaa smoothiella! Tässä banaani-mango-appelsiini smoothie, nam!

5. Käytiin yhtenä päivänä meidän kukkien metsästys-reissulla Viherlandialla ja pitihän sitä käydä moikkaamassa Kalle undulaattia. Hän ei ollut oikein juttutuulella tällä kertaa! :D
6. Paljon ihania kukkia, love it!
7. Välillä on ihana laittautua vähän fiinimmin. Olin siis ylppäreissä vähän auttelemassa ja oli kiva päästä mukaan juhlahumuun, kun muita valmistujaisia ei tänä keväänä ollut.
8. Leffaillat ja herkuttelut on parasta!

Alppiruusupuistossa

11.6.2019

Vähän lisää kukkakuvia, älkää kyllästykö! :D Ollaan tänä kesänä osuttu kaverin kanssa näille meidän kuvauspaikoille täydelliseen aikaan! Omenatarhalla oli puut aivan täydellisessä kukassaan, kun käytiin tämän postauksen kuvat nappaamassa. Nyt satuttiin myös alppiruusupuistoon aivan täydelliseen aikaan! Kukat oli aivan täydessä loistossaan! Viime vuonna myöhästyttiin vähän, mutta tänä vuonna päästiin ihastelemaan tätä täydellistä kukkaloistoa. Tää on kyllä sellainen paikka, jossa on pakko päästä joka kesä käymään.
Tästä asusta löytyykin pari uutuutta, nimittäin tuo super söpö ponnari sekä uusi kaulakoru! Oon niin tykästynyt molempiin ja ne on kyllä nyt näkynyt mun päällä useampaan otteeseen. Noilla saa niin helposti tuotua vähän lisää asuun kuin asuun.

Bongaatteko myös photobombaajia? Tuolla oli ihan hirveästi hyttysiä, jotka häiritsi meidän kuvailuja ja pääsivät näköjään myös kuviin mukaan! :D Ei tajuttu ottaa hyttysmyrkkyä mukaan niin vuoron perään kameran kummallakin puolella molemmat hätisteli hyttysiä, ne on niin ärsyttäviä. Kaikesta huitomisesta ja kymmenistä pistoista huolimatta nää kuvat onnistui kyllä hyvin! Tulee vähän sellaset viidakko vibat näistä!
Ootko sä vieraillut alppiruusupuistossa jossain? :)

Mac Ruby woo - hypetyksen arvoinen?

9.6.2019

En edes muista, kuinka kauan olen haaveillut Macin huulipunista. Jotenkin olen vain aina pitänyt niitä niin hintavina, että olen mieluummin jättänyt ostamatta. Nyt vihdoin ostin ensimmäistä kertaa Macin huulipunan ja vielä kaksi! Oon jo todella pitkään etsinyt ensinnäkin oikeasti kestävää huulipunaa. Mun ei tule käytettyä huulipunia yleensä juuri sen takia, etten jaksa olla koko aikaa lisäilemässä. Viime aikoina olen myös etsinyt sitä täydellistä punaa ja tekiessäni vähän taustatyötä näistä molemmista ominaisuuksista, en voinut olla törmäämättä Ruby Woohon ja useampaankin kertaan.

Sitten löysinkin aika edullisesti tälläisen mini version Ruby Woosta, jonka hinta oli alennettuna vain 7,60€, aika hyvä löytö sanoisinko! Ajattelin, että otan mielelläni testiin pienemmän koon ensin ja testaan tykkäänkö oikeasti. Samalla, kun näin edullisesti löysin näitä pienemmän koon punia, tilasin Maciltä myös klassikko Velvet Teddyn, joka on nude. Velvet Teddy ei ole vielä kunnolla päässyt testiin, mutta toivottavasti pian myös sen vuoro! Ruby Woo, oli pakko päästä testaamaan mahdollisimman nopeasti ja nyt se on testattu. Mitä tykkäsin?
Ruby Woo | Kestävyys & mukavuus

No, kuinka Ruby Woo sitten selviytyi testistä?
Mua vähän jännitti kuinka kuivalta ja epämukavalta puna tuntuisi. En tykkää todella kuivattavista punista ja Ruby Woo on retro matta, eli vielä mattaisempi kuin ns. "perus" matta Macin punissa. Mutta selviydyin yllättävän hyvin! Odotin, että milloin tulee se hetki, kun pitää kesken päivän saada äkkiä puna pois ja huulirasvaa tilalle, mutta ei sitä oikeastaan tullut. Se tunne tuli oikeastaan vain 7h jälkeen illalla, kun tiesin jo, että on aika pestä meikit.

Entäs sitten kestävyys?
Kurkataampas alta näitä kuvia, ensimmäisessä kuvassa siis heti levityksen jälkeen. Toisessa ensimmäisen syönnin jälkeen. Kolmannessa tilanne 7h, yhden syönnin, useiden vedenjuontien ja jäätelön jälkeen.
Tästä näkee, että ihan vähän on lähtenyt punaa tuolta ihan huulten sisäosista, mutta vielä pystyy rokkaamaan ihan hyvin tällä punalla.
Tässä tilanne 7h käytön jälkeen, vedenjuontien ja jäätelön jälkeen. En tiedä kuvittelenko vaan vai onko puna vähän vähemmän intensiivinen? Huulten sisäosissa ja reunoissa on kulumaa, mutta kaiken kaikkiaan erittäin hyvä vielä! Kauempaa näitä ei edes huomaisi. Pakko sanoa, että kaikesta hypetyksestä huolimatta yllätyin positiivisesti! Taisin nyt löytää itselleni sen luottopunan, jota mun ei tarvitse olla lisäilemässä! Vihdoin!♡
Onko sulla Macin huulipunia? Jos on, niin mitkä on sun lempparit?

Ihana kevät

2.6.2019

Jos oot seuraillut mua pidempään, tiedät varmasti, että rakastan kukkia. Kevät on ihanaa aikaa, kun joka puolella alkaa kukkimaan. Ehdittiin tänä vuonna käydä omenatarhalla kuvailemassa aivan täydelliseen aikaan. Puut olivat juuri täydellisessä kukassaan. Oisin voinut viihtyä siellä vaikka kuinka pitkään nauttimassa siitä näystä ja täyttämässä kamerani muistikorttia. Siellä oli niiiin kaunista!♡ Pari muutakin kunnon photoshoot-reissua on suunnitteilla tälle kesälle, en malta odottaa!

Tässä on reilun viikon nyt satanut joka päivä vettä. Nyt vihdoin näyttää siltä, että kesä alkaa kunnolla vihdoin ensi viikolla ja helteet saapuu, ihanaa.♡ Nyt on myös jo kesäkuu, mitä ihmettä? Mihin hävisi toukokuu? Nyt toivotaan, että päästään nautiskelemaan kunnon kesästä.♡

Ihanaa sunnuntaita just sulle!
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan