Superfoodeja

20.5.2019


*Yhteistyössä Foodin
Kiinnostun koko ajan enemmän ja enemmän niin fyysisestä kuin henkisestä hyvinvoinnista. Oon nyt myös viimeisen puolen vuoden aikana saanut itseäni niskasta kiinni ja keskittynyt parantamaan tuota mun suoliston hyvinvointia ja parantamaan ruokavaliota.

Sen lisäksi mua kiinnostaa superfoodit sekä lisäravinteet, jotka voivat auttaa siinä suoliston hyvinvoinnissa. Yleensä superfoodeista löytyy ravintoaineita, jotka auttaa myös muissa asioissa, mutta suolisto on ollut isoin ongelma omassa hyvinvoinnissani jo pitkään.

Sainkin Foodinilta testiin muutaman tuotteen. On kivaa päästä tekemään yhteistyötä paikallisen perheyrityksen kanssa! Joko Foodin on teille tuttu? No, pidemmittä puheitta, mennään kurkkaamaan mitä sain testiin.
OptiMSM+C
Tää on näistä tutuin tuote. Oon käyttänyt MSM:ää aiemminkin, toki vähän epäsäännöllisesti, koska olen huono muistamaan syömään/käyttämään mitään säännöllisesti. :D MSM on siis orgaaninen rikkiyhdiste, jota on meidän lihaksissa, ihossa, luissa, hiuksissa ja kynsissä. Se on keholle tosi tärkeä ja tukee monia kehon rakenteita ja toimintoja. 
Tän kerrotaan auttavan ihoon, kynsiin, hiuksiin, ruoansulatusongelmiin, akneen, masennuksen jne, lista on pitkä. En oo vielä syönyt tätä niin säännöllisesti, että osaisin kertoa onko tästä ollut apua, johonkin yllä mainittuun. Odotan muutoksia kuitenkin innolla.

Acai-jauhe
Tää on kans superfoodia parhaimmillaan. Tää sisältää proteiinia, kuitua, A- ja E-vitamiineja, kalsiumia, kaliumia sekä omega-6 ja 9-rasvahappoja! Tän pitäisi mm. parantaa vastustuskykyä ja lisätä elinvoimaa. Toivon, että saisin tämän käytön myötä vähän lisää energiaa.

Spirulina
Tänkin käyttöä oon pitkään miettinyt, mutta spirulina maistuu kuulema pahalle, joten olen vain lykännyt tämän hommaamista. Nyt kuitenkin sain nää tabletit testiin. Spirulina sisältää proteiineja, vitamiineja, mineraaleja sekä antioksidantteja. Spirulinaa käytetään mm. heinänuhaan, diabetekseen, stressiin, väsymykseen, ahdistuneisuuteen, PMS:ään, parantamaan ruoansulatusta ja edistämään suoliston terveyttä jne, huh, lista on taas pitkä!

Toivon, että saisin näistä tukea suoliston hyvinvoinnin parantamiseen & että saisin acain avulla vähän lisää energiaa, terveisin jatkuvasti puoliteholla käyvä.

Onko sulla joku näistä käytöstä vai onko nää sulle ihan uusia tuotteita?
Käytätkö ylipäätään lisäravinteita tai superfoodeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan