5 ✗ parasta viime viikolta

27.5.2019

Huh, nyt on kyllä raskas viikko takana. Raskaita juttuja, mutta ei auta kuin vaan jaksaa mennä eteenpäin! Onneksi tuo eilinen Suomen jääkiekon maailmamestaruus piristi hurjasti! Pistää hymyilyttämään pelkkä ajatuskin, täällä nimittäin yksi MM-lätkäfani. Vietettiin myös perheen kanssa yhdessä aikaa viime viikolla!♡ Välillä tuntuu, että kaikilla on niin kiireistä ja menee aikaa ennenkö nähdään, mutta sitten ne hetket tuntuukin jotenkin extra ihanilta, kun ehtii nähdä! Viime lauantaina nähtiinkin koko sisarusporukalla ja myös iskää nähtiin perjantaina.♡ 
Vaikka välillä tulee vastoinkäymisiä, oon kyllä siitä onnellinen, että osaan löytää silti pieniä kivoja juttuja elämästä. Tässäpä pientä listausta viime viikon kivoista jutuista:

✗ Kevään tuoksu. Voi vitsi mitä tuoksuja tuolla ilmassa on, kun puut ja kukat kukkii!
✗ Kukat. Rakastan kukkia ja ei oo mitään ihanempaa, kuin tämä aika kun kaikki on puhjennut kukkaan!
✗ Perheen yhteinen aika. Ei lisättävää!
✗ Photoshoot. Lähdin sunnuntaina yksin kuvailemaan ja nappasin itsestäni nämä kuvat & oon niin tyytyväinen miten hyvin nää onnistu!
✗ No tietysti myös se Suomen maailmanmestaruus jääkiekossa! Go Leijonat!!
Mitkä oli parhaita juttuja sun viime viikossa?

Acai bowl

22.5.2019

Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin niin sain acai-jauhetta testiin ja pitihän sitä sitten alkaa väsäilemään acai-kulhoa. Käytännössähän tää on smoothie bowl, johon on lisätty acai jauhetta. Acain ravintoaineista ja terveysvaikutuksista voit lukee lisää edellisestä postauksesta.

Acai bowl

1 banaani
Mansikoita
Vadelmia
Chia-siemeniä
Vähän vettä
1 rkl acai-jauhetta

Kaikki blenderiin & that's it!

Koristeluun

Chia-siemeniä
Mansikoita
Mulperimarjoja
Vadelmia

Tää on kyllä super helppo ja nopea välipala! Kesällä itsellä ei ainakaan kovin usein tee mieli lämpimiä ja raskaita ruokia, joten tälläset smoothie/acai-bowlit on kyllä niin täydellisen kevyitä ja herkullisia! Näissä on myös parasta se, että sä voit tehdä tän ihan mistä vaan, mistä sä vaan ite tykkäät. Siks on myös helppo saada vaihtelua. Nam!

Superfoodeja

20.5.2019


*Yhteistyössä Foodin
Kiinnostun koko ajan enemmän ja enemmän niin fyysisestä kuin henkisestä hyvinvoinnista. Oon nyt myös viimeisen puolen vuoden aikana saanut itseäni niskasta kiinni ja keskittynyt parantamaan tuota mun suoliston hyvinvointia ja parantamaan ruokavaliota.

Sen lisäksi mua kiinnostaa superfoodit sekä lisäravinteet, jotka voivat auttaa siinä suoliston hyvinvoinnissa. Yleensä superfoodeista löytyy ravintoaineita, jotka auttaa myös muissa asioissa, mutta suolisto on ollut isoin ongelma omassa hyvinvoinnissani jo pitkään.

Sainkin Foodinilta testiin muutaman tuotteen. On kivaa päästä tekemään yhteistyötä paikallisen perheyrityksen kanssa! Joko Foodin on teille tuttu? No, pidemmittä puheitta, mennään kurkkaamaan mitä sain testiin.
OptiMSM+C
Tää on näistä tutuin tuote. Oon käyttänyt MSM:ää aiemminkin, toki vähän epäsäännöllisesti, koska olen huono muistamaan syömään/käyttämään mitään säännöllisesti. :D MSM on siis orgaaninen rikkiyhdiste, jota on meidän lihaksissa, ihossa, luissa, hiuksissa ja kynsissä. Se on keholle tosi tärkeä ja tukee monia kehon rakenteita ja toimintoja. 
Tän kerrotaan auttavan ihoon, kynsiin, hiuksiin, ruoansulatusongelmiin, akneen, masennuksen jne, lista on pitkä. En oo vielä syönyt tätä niin säännöllisesti, että osaisin kertoa onko tästä ollut apua, johonkin yllä mainittuun. Odotan muutoksia kuitenkin innolla.

Acai-jauhe
Tää on kans superfoodia parhaimmillaan. Tää sisältää proteiinia, kuitua, A- ja E-vitamiineja, kalsiumia, kaliumia sekä omega-6 ja 9-rasvahappoja! Tän pitäisi mm. parantaa vastustuskykyä ja lisätä elinvoimaa. Toivon, että saisin tämän käytön myötä vähän lisää energiaa.

Spirulina
Tänkin käyttöä oon pitkään miettinyt, mutta spirulina maistuu kuulema pahalle, joten olen vain lykännyt tämän hommaamista. Nyt kuitenkin sain nää tabletit testiin. Spirulina sisältää proteiineja, vitamiineja, mineraaleja sekä antioksidantteja. Spirulinaa käytetään mm. heinänuhaan, diabetekseen, stressiin, väsymykseen, ahdistuneisuuteen, PMS:ään, parantamaan ruoansulatusta ja edistämään suoliston terveyttä jne, huh, lista on taas pitkä!

Toivon, että saisin näistä tukea suoliston hyvinvoinnin parantamiseen & että saisin acain avulla vähän lisää energiaa, terveisin jatkuvasti puoliteholla käyvä.

Onko sulla joku näistä käytöstä vai onko nää sulle ihan uusia tuotteita?
Käytätkö ylipäätään lisäravinteita tai superfoodeja?

Ihonhoitorutiinit

17.5.2019

Siitä on jo ihan hyvä tovi, kun olen viimeksi teille puhunut mun ihonhoitorutiinista. Olen löytänyt uusia tuotteita, joihin olen tykästynyt, joten tuli mieleeni, että voisin tulla kertomaan teille tästä mun päivitetystä ihonhoitorutiinista. Edellisestä ihonhoitorutiini-postauksesta mulla on vielä tuotteita käytössä, mutta en käytä niitä enää niin säännöllisesti. Mennään kurkkaamaan, mitä mun ihonhoitorutiineihin kuuluu tällä hetkellä.
Kasvojen puhdistus

Iltaisin pesen aina kasvoni tällä Lumenen syväpuhdistavalla geelillä. Ennen en pessyt kasvoja meikittömien päivien jälkeen, mutta nykyään pesen silloinkin. Päivän aikaan iholle kuitenkin kertyy mm. hikeä ja likaa & on ihana lähteä nukkumaan puhtailla kasvoilla. Kasvojen pesun jälkeen puhdistan ihon vielä tällä Lumenen ihohuokosia supistavalla kasvovedellä. En mitään ihmeitä ole vielä huomannut tätä käyttäessäni, mutta ehkä ihohuokoset supistuvat hieman. Kasvoille jää kuitenkin ihanan puhdas tunne tällä kombolla!
Aamulla puhdistan kasvot yleensä vain tällä kasvovedellä ja se on tuntunut riittävän hyvin!
Kuorinta

Tykkään 1-2 kertaa viikossa kuoria kasvot tällä Love Beauty and Planet:in kasvokuorinnalla. Tää tuoksuu ihanalta ja se fiilis kasvoilla kuorinnan jälkeen.♡
Naamiot

Rakastan kasvonaamioita, ne on kunnon hemmotteluhetkiä kun on aikaa keskittyä itseensä ja laittaa kasvonaamion naamaan. Yleensä laitan naamiot juuri silloin, kun on oikeasti hetki aikaa rauhoittua. Käytän näitä kahta naamiota: Lorealin Pure Clay Glow Mask, joka on heleyttävä ja epäpuhtauksia poistava. Toinen on Evolven Radiant Glow Mask, joka tuoksuu ihanalta ja joka elvyttää, pehmentää ja suojaa ihoa. Tätä pois pestessä myös ihoa voi kuoria samalla, koska tässä on mukana kiteitä.
Kosteutus

Rakastan kosteuttaa kasvojen ihoa, kosteutetut kasvot tuntuvat niin ihanilta. Mulla on tällä hetkellä käytössä nämä kaksi tuotetta: Dermosilin Soothing Anti-Redness Cream ja Lumenen kosteuttava silmänympärysvoide. Dermosilin kasvovoide ei ole nimestään huolimatta auttanut punaisuuteen kasvoillani, mutta tämä kosteuttaa silti super hyvin! Silmänympärysvoide on mulle uusi tuttavuus, kuten mainitsinkin tässä postauksessa, mutta olen silti tykästynyt tähän todella paljon!


Näillä tuotteilla tällä hetkellä hoidan mun ihoa! Onko sulla jotain näistä tuotteista käytössä vai oliko joku ihan uusi tuttavuus?
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan