Näin valehtelen somessa

20.2.2019

Menen niihin hotelleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin, joiden tiedän olla some-ystävällisiä ja kaunista kuvattavaa.
Totta ja tarua. Hotellit valitsen edullisuuden perusteella, tapahtumat kiinnostavuuden ja ravintolat pääsääntöisesti sen perusteella kuinka hyvä gluteeniton valikoima niillä on. Kahvilan saatan valita sen esteettisyyden perusteella.

Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.
Totta ja tarua myöskin. Sisustan kyllä omaa silmää miellyttäväksi, mutta kyllä mun sisustus on myös Instagram-worth mun mielestä! :D Kattauksia en harrasta. Pukeudun pääsääntöisesti ihan normi arkivaatteisiin, jotka ei oo niin kauheen mielenkiintoista kuvattavaa.

En ota itsestäni kuvia, enkä Insta stories -videoita, joissa minulla ei ole meikkiä.
Tarua. Toki mieluummin otan kuvia ja videoita, kun on meikkiä, mutta joskus tulee otettua varsinkin Insta Storyjä ilman meikkiä.

Teen asioita ja kerron asioista blogissa, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni. 
Ööm. En oo ihan varma mitä tällä haetaan takaa? Mutta totta, että kirjoitan blogiini vain postauksia, jotka sopivat tänne. Enkä yhtäkkiä tee suositus-postausta lasten leikkimatosta.
Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalle. 
Totta ja tarua. Enimmäkseen säädä valotusta yms. mutta saatan myös kuvista poistaa esimerkiksi finnin, joka ei ole siinä enää ensi viikolla. Mutta esimerkiksi kropan muotoja en ala muokkaamaan.

Silottelen elämääni somessa.
Totta. Vaikka yritänkin puhua toisinaan myös niistä elämän ikävistä puolista, esimerkiksi. olen puhunut täällä ja Instagramissa aika avoimesti esim. yksinäisyydestä ja mielenterveysongelmista. En kuitenkaan kerro aina, kun mulla on huono päivä tai on jotain ongelmia arkielämässä. Mun mielestä on kuitenkin kivempi kertoa niitä positiviisia juttuja, joilla myös toivottavasti inspiroin ja piristän teitä! Toki välillä haluan puhua niistä syvällisemmistä jutuista ihan vaan muistutella teitä, ettei meidän bloggaajien ja vaikuttajien elämä ole ruusuilla tanssimista vaikka sen kuvan voisikin saada.
Kadun joitakin blogiyhteistöitäni.
Tarua. Valitsen tarkkaan yhteistyöt ja olen toistaiseksi ainakin säästynyt yhteistöiltä, joita katuisin!

Bloggaajien elämä on glamourista. 
Tarua. Kuinka typerä väite. Me eletään aika lailla samanlaista arkea, kuin kuka tahansa muu. Toki isommilla vaikuttajilla on paljon tapahtumia, yhteyksiä ja matkoja. Mutta me vähän pienemmät eletään sitä ihan perus elämää ja se on aika kaukana glamourista. Me vaan yleensä näytetään teille ne elämän kivat ja mielenkiintoisemmat puolet!
Ajattelen hetket Instagram-kuvina.
Tarua. Onneksi mun aivot ei ole ohjelmoitunut tähän. Toki välillä tulee mieleen, että tästä saa kivan kuvan, mutta onneksi sitä ei tule koko ajan mietittyä.

Seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin.
Tarua. Ensinnäkin Jodel on mun mielestä jotenkin ärsyttävä sovellus. Muutenkaan en seuraa keskustelupalstoja. Mitä mä niistä saisin edes irti? En mitään.

Tutustun blogin/somen kautta ihmisiin, joiden toivon auttavan itseni kuuluisuuteen. 
Tarua. En todellakaan. Oon kyllä tutustunut moniin ihmisiin mikä on ihan parasta, koska tykkään ihan super paljon tutustua uusiin ihmisiin. Mutta en koskaan voisi tutustua ihmisiin hyötyäkseni siitä itse jotain. Mutta on ihanaa tutustua ihmisiin, joilla on sama mielenkiinnon kohde ja harrastus kun sulla!

Bloggaaminen ei ole oikea työ.
Tarua. Mä todella toivon, että ihmisten asenne tätä hommaa kohtaan pikkuhiljaa muuttuisi. Tää homma vaatii aika paljon aikaa. 

Ostan tuotteita tai vaatteita ainoastaan kuvattavaksi.
Tarua. Mulla on muutenkin tullut hirveä vimma päästä eroon kaikesta turhasta, joten en vois ostaa asioita vain siksi, että kuvaan ne ja sit ne jää pyörimään kaappiin. Ei, ei ja ei.

Hemmottelua hiuksille | BetteBox

17.2.2019

*Yhteistyössä BetteBoxin kanssa
Taas kilahti luukusta tämän kuun BetteBox. Tämän kuun boksista oli jo ennakkoon tiedossa, että boksi tulee keskittymään hiusten hemmotteluun ja niinhän sieltä löytyikin uusia tuotteita hiuksille testiin. Mennään kurkkaamaan mitä boksista löytyi.

Vadelmainen juustokakku

14.2.2019

Ihanaa ystävänpäivää just sulle! Tänään aion jakaa teidän kanssa ohjeen tähän super herkulliseen vadelmaiseen juustokakkuun! Onhan se myös niin söpö, että sopii täydellisesti myös näin ystävänpäivään.

11 ✗ parempi aamu

7.2.2019

Aina ei voi nousta oikealla jalalla eikä aina myöskään saa nukuttua niin hyvin, ettei seuraavana päivänä kiukuttaisi. Tässä kuitenkin koottuna muutamat vinkit kuinka saada parempi aamu & päivä!

✗ Nuku hyvät yöunet. Hyvät yöunet ovat todella tärkeät. Niillä on iso merkitys omaan fiilikseen.
✗ Herää ajoissa. Herää niin ajoissa, ettei sulla tule kiire ja voit tehdä aamurutiinisi rauhassa.
✗ Venyttele kevyesti herättyäsi. Lempeä herätys koko kropalle.
✗ Juo vettä. Kroppa kärsii yön jälkeen nestehukasta, joten aloita aamusi vedenjuonnilla.
✗ Petaa sänky. Koti näyttää heti hieman siistimmältä, kun sänky on pedattu. Siistimpi koti tuo paremman fiiliksenkin.
✗ Unohda puhelin. Elä avaa puhelinta heti herättyäsi. Facebook-päivitykset ja sähköpostit ehtii vielä odottaa.


Kun maku muuttuu - sisustushaaveita

5.2.2019

Sisustustyyli muuttuu aina ajan myötä ja nyt oon löytänyt itselleni uuden tyylin ja mun tekisi mieli laittaa suunnilleen koko kämppä uusiksi. Mun sisustuksen värimaailma oli pitkään valkoinen & vaaleanpunainen. Nyt kaipaan vähän enemmän maanläheisyyttä. Valkoinen, beige & vaaleapuu sekä viherkasveja. Viherkasvit ei ole mulle kyllä kovin hyvä idea, koska olen toivoton mitä tulee kasvien hengissä pitämiseen. Pitäisiköhän hankkia tekokasveja? :D

Inspiraation kaipuu

3.2.2019

Huh, täällä aletaan vihdoin selviytymään kovasta flunssasta. Käytiin viime viikolla Tallinnassa ja jo reissussa mulla alkoi hirveä huimaus, joka kesti pari päivää ja sen jälkeen alkoi kauhea flunssa. Koko viikko meni oikeastaan vain petilevossa Netflixin parissa. Mutta vihdoin alkaa olo normalisoitua, vaikka edelleen on kamala nuha ja sellainen pöhnäinen olo. Onneksi on vielä pari vapaapäivää aikaa huilia.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan