Uudistunut Bette Box

16.1.2019

*Yhteistyössä Bette Box
Pitkästä pitkästä aikaa postista kilahti mulle Bette Box. Ootin tätä niin innoissani, koska mulle ei oo tätä pitkään aikaan tullut. Tää on kyllä niin ihana arjen piristäjä joka kerta!♡ Suosittelen, jos kuukausittaiset kauneusyllärit kiinnostaa! Näistä löytää helposti myös sellaisia suosikkeja, joita tulee ostettua uudestaankin.


Boksi on myös uudistunut ja heiltä löytyy ainakin uudenlainen boksi sekä uusi slogan "It's the little things" Mennään nyt kurkkaamaan, mitä tuotteita tämän kuun boksista löytyikään ja mitä tykkäsin!
LuomiväritMukana tuli nämä luomivärit. Cougar on mulle merkkinä aivan uusi tuttavuus, mutta nämä sävyt kyllä osui ja upposi! Käytän luomiväreissä todella paljon ruskeaa ja kultaista, joten en malta odottaa että pääsen ottamaan nämä käyttöön! Tää tulee ehkä useammin käyttöön juhla- kuin arkimeikissä, koska sävyt ovat shimmerisiä.
Hiusnaamio
Jälleen aivan uusi tuttavuus tämä merkki! Tämä merkki on myös ensimmäistä kertaa mukana Bette Boxissa. Rakastan hiusnaamioita & mun hiukset kyllä kiittää tästä! Tästä löytyy mm. macadamiaa, argan-öljyä sekä tässä on UV-suoja.
Ihonhoitoa
Mukana tuli kolme ihonhoitotuotetta. Rakastan ihonhoitoa, joten ihana päästä testaamaan uusia tuotteita! Boksissa tuli ihon kuorinta, kasvojen pesuaine sekä kuoriva naamio. Pesin tällä kombolla mun kasvot ja mun kasvojen iho tuntuu aivan ihanan pehmeältä! En tiedä mikä näistä tuotteista sen teki vai oliko se yhteisvaikutus, mutta niiin ihana tunne jäi kasvoille! Himalayan kasvojen pesuaine oli jämäkämpää kuin mihin olin tottunut sekä yrttinen tuoksu ei ehkä miellyttänyt omaa nenääni. Ziajan naamio oli ihanan pehmeä levittää ja yllätyksekseni se oli väritön! Näistä kolmesta nousi ehdottomasti omaksi lemppariksi tuo Love Beauty & Planet:n kuorintavoide, ihana tuoksu ja miten raikas fiilis kasvoille jääkään!

Mukana tuli myös etuseteli Glamlinin kauneuskonsultaatioon sekä muutama tuoksunäyte Ted Bakerin tuoksuista.

Mitä tykkäsin boksista?

Tämän kuun boksissa oli paljon merkkejä, joista en ollut kuullut aikaisemmin. Ainoastaan Himalaya on kaukaisesti tuttu nimi. On kiva tutustua uusiin merkkeihin, mutta olisin toivonut, että joukosta olisi löytynyt myös pari tutumpaa merkkiä. On parasta löytää tutulta merkiltä uusia tuotteita ja päästä testaamaan niitä. Tuotteet oli myös aikalailla ihonhoito painotteisia. Mä rakastan ihonhoitoa, mutta olisin toivonut boksin olevan kuitenkin hieman monipuolisempi! Pieni miinus siitä, että mun boksiin oli unohdettu laittaa tuotekortti! Ihmettelin, että eikö sitä enää tule, mutta muut olivat sen ilmeisesti saaneet! :D Kaiken kaikkiaan kiva boksi, mutta jään mielenkiinnolla odottamaan mitä seuraavasta boksista löytyykään!

Toivotaan, että ensi kuun boksista löytyy lisää meikkituotteita ja että boksi on vähän monipuolisempi. Jään innolla odottamaan!

Pst! Tein fiilistelyvideon boksista myös Youtubeen ja pääset kurkkaamaan sen tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan