Uudistunut Bette Box

16.1.2019

*Yhteistyössä Bette Box
Pitkästä pitkästä aikaa postista kilahti mulle Bette Box. Ootin tätä niin innoissani, koska mulle ei oo tätä pitkään aikaan tullut. Tää on kyllä niin ihana arjen piristäjä joka kerta!♡ Suosittelen, jos kuukausittaiset kauneusyllärit kiinnostaa! Näistä löytää helposti myös sellaisia suosikkeja, joita tulee ostettua uudestaankin.

Onko blogien aika ohi?

12.1.2019

Nytkö tämä on loppumassa? Nytkö blogien aika on ohi?
Oon huomannut valtavan pudotuksen postausten lukukerroissa sekä kommenttiboksissa vallitsee hiljaisuus. Lukijat ovat kadonneet. Onko he siirtyneet Youtuben puolelle? Vai kuuntelemaan podcasteja? Olen kuullut muiltakin bloggaajilta, että aika hiljaista on. Itse oon vannonut jo pitkään, että ei blogi skene tuu koskaan täysin kuolemaan eikä varmaan täysin tulekaan, kyllä aina löytyy joku joka kirjoittaa blogia. 

2019 tavoitteet

4.1.2019

Vaikka en varsinaisia uuden vuoden lupauksia tänä vuonna tehnytkään, on mulla silti pari tavoitetta tälle vuodelle. Musta ainakin itsestäni tuntuu, että jos lupaan itselleni jotain, mun on vaikeampi pitää sitä lupausta kuin että ajattelen niin, että lupaan yrittää. Luo vähemmän paineita ja on mun mielestä helpompi yrittää eikä luo niin suurta stressiä, jos epäonnistuu.


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan