Black Friday ostos

3.12.2018

Ensin ajattelin, että en osta Black Fridaynä mitään. Mun vanha puhelin reistaili ja vihjaili jo eläkkeensä lähestyvän, joten olin jo suunnitellut uutta puhelinta. Olin ajatellut ostavani sen vasta veronpalautuksista ja olin myös suunnitellut ostavani aivan toisen minkä sitten heräteostona kävin Black Fridaynä hakemassa, hups! :D Matkaan Dna:lta tarttui Huawein P20 Pro ja vitsi miten olen tykännyt tästä! En ollut yhtään suunnitellut tämän ostoa, joten osa ominaisuuksista yllätti mutkin, haha! Esimerkiksi todella hyvä akku, kolmoiskamera, iso muisti (luulin ostaneeni 64gt muistilla, mutta tässähän onkin 128gt!) ja muutama muu. Tiesin, että tää on todella hyvä puhelin ja tää oli Black Fridaynä tarjouksessa -250€ normihinnasta, joten aika hyvä löytö sanoisin!

Uuteen puhelimeen kriteereitä oli mm. kestävä akku, hyvä kamera ja tehokkuus, check check check! Tässä on myös tekoälyprosessori, joka on jo vakuuttanut mut, vaikka se muokkautuu käyttäjänsä käytön mukaan ajankuluessa. Tässä on monta älykästä ominaisuutta ja tätä puhelinta voikin jo kutsua ÄLYpuhelimeksi isolla Ä:llä. Tää esimerkiks havaitsee, kun poistun kotoa ja sammuttaa Wi-Fin automaattisesti ja taas tullessa kotiin käynnistää sen, fiksu eikö!
Oon kyllä niin tyytyväinen tähän, vaikka en yleensä osta mitään elektroniikkaa noin spontaanisti. Yleensä harkitsen todella tarkkaan minkä ostan. Mutta, kun kuulin tästä tarjouksesta, en voinut olla tarttumatta siihen, vaikka puhelin vähän ylittikin suunnitellun budjetin. Joka tapauksessa uskon, että tämä puhelin kyllä lunastaa jokaisen sentin.♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan