5 ✗ löydä joulufiilis

17.12.2018

En ole ilmeisesti ollut ainut, jolla on tänä vuonna ollut joulufiilis vähän kadoksissa. Enää on vajaa viikko jouluun eikä mun joulufiilis ole vieläkään kovin vahvasti läsnä. Itseäni & sua varten ajattelinkin tehdä pienen listan asioista, jotka ainakin mulla auttavat löytämään edes hitusen joulufiilistä. Mennään kurkkaamaan!
 Lumi. Tää on mulla yleensä se kaikista isoin asia, joka vaikuttaa joulufiilikseen. Tänä vuonna meillä oli todella pitkään lumeton maa. Oli märkää ja synkkää, tietysti sellainen vaikuttaa. Nyt on vihdoin tullut vähän lunta ja kyllä huomaa heti, että on jouluisempi fiilis!

○Joululeffat. Oon tänä vuonna ehtinyt katsoa harmillisen vähän joululeffoja. Pakko yrittää ennen aattoa katsoa ainakin The Grinch, The Holiday & The Christmas Chronicles! Mitkä on sun joululeffa suosikit?

○Tuoksut. Joulun parhaimmat tuoksut on kuusi, hyasintti & kinkku! Hyasintti ja kuusi tuo heti joulufiiliksen.♡

○Kauneimmat joululaulut. Ollaan nyt jo parina vuotena peräkkäin käyty kaverin kanssa kuuntelemassa kauneimpia joululauluja kirkossa. Käytiin pari päivää sitten taas ja olikin ihana käydä kun paikalla oli kuoro ja orkesteri!

○ Aatto. Jos muuten ei ole joulufiilistä löytynyt niin yleensä se tulee viimeistään jouluaatto aamuna perheen & perinteiden parissa.♡

Tässä myös viime vuodelta postaus, jossa listasin 5 asiaa, jotka tekevät minulle joulu. Pääset kurkkaamaan tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan