Syksyn lempiasu

1.11.2018


Siis miksi mä en käytä ruskeaa useammin? Tuo ruskea takkikin lähinnä pölyttyy kaapissa, koska oon ajatellut, että se ei sovi mulle ja en osaa yhdistellä sitä. Tästä asustahan tuli super kiva! Tää väriyhdistelmä ruskea-valkoinen-musta toimii musta super hyvin!

On muuten super kivaa, että multa löytyy kaapista nyt myös ruskeat nilkkurit. Mulla on aina ollut vain mustia, noh.. Koska musta toimii minkä kanssa vain. Mutta on kyllä tosi virkistävää välillä yhdistellä asuihin muunkin värisiä kenkiä! :)
Ihanaa, kun vielä tarkenee villakangastakilla. Mulla on vielä pari syksyistä asukuva-postausta kuvattuna & tulossa, vaikka meillä täällä Jyväskylässä olikin jo hetken lumet maassa. Yritän saada ne tänne mahdollisimman pian!


Oliko tää asu hitti vai huti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan