7 x vinkkiä marraskuusta selviytymiseen

30.10.2018

Marraskuu lähenee ja itsellä iskee pienoinen syysmasennus viimeistään marraskuussa. Yleensä on niin kamalan synkkää, mutta onneksi saatiin ensilumi ainakin tänne Jyväskylään eikä se ole ainakaan vielä satanut pois! Se piristää niiin paljon ja saa jo pienen jouluinnostuksen päälle, vaikka yritän malttaa odottaa Halloweenin yli... Mutta uskoisin, että en ole ainut kuka ei ole ehkä pirtein oma itsensä marraskuussa. Siksi halusinkin listata teille pari juttua, jotka voisivat piristää!
1. Yksi asia, joka piristää, jonka totesin jo tässä lokakuun puolella on laittautuminen. Meinasin lähteä kauppaan ilman meikkiä ja kollareissa. Sitten ajattelin, että haluan kuitenkin vähän panostaa. Laitoin kivat vaatteet, meikkasin ja laitoin huulipunaakin ja olin jotenkin heti paremmalla tuulella! Aion yrittää muistaa tän myöhemminkin!
2. Siis tähän aikaan vuodesta ei oo oikeastaan mitään parempaa, kuin laittaa jouluvaloja päälle, kynttilät palamaan ja käpertyä viltin alle teen tai kuuman kaakaon kanssa. Ai että<3
3. Vähän edelliseenkin liittyen, saatan laittaa koneelta Youtubesta pyörimään takkatulen rätinää, se on ihan parasta! Niin rauhoittavaa ja Hyggeilyä parhaimmillaan! Aika harvalla on varsinkaan kerrostalo-asunnossa takkaa, joten tää on paras vaihtoehto sille! :D


4. Saa luvan kanssa aloittaa joulu-fiilistelyn! Mä oon ainakin itse sellainen, että haluan ensin juhlia Halloweenin ja aloittaa vasta sitten fiilistellä ja intoilla joulusta. Vaikka en ole voinut malttaa olla käymättä hypistelemässä joulukoristeita, kun niitä on kauppoihin jo tullut. Mutta glögit ja piparit kaivan esiin vasta marraskuussa ja muutenkin fiilistelyn aloitan vasta marraskuun puolella.
5. Lue kirjoja. Kaivaudu illalla peiton alle sänkyyn, laita pari kynttilää palamaan ja lue jotain todella hyvää kirjaa. Hyggeily-fiilis taattu!
6. Koska joulufiilistelyn saa aloittaa niin tee jouluisia herkkuja. Kokeile tehdä pipariversioita, joistain sun lemppariherkuista. Tai sitten muuten vain syö sun lempi jouluherkkuja. Joko tekee mieli joulutorttuja? No ei muutakun leipomaan, nam!
7. Viettäkää leffailtaa vaikka keskellä viikkoa! Mun mielestä on tosi tärkeetä, muistaa piristää myös sitä arkea, eikä tehdä kivoja juttuja vain viikonloppuisin. Joten herkut valmiiksi ja viettäkää leffailta vaikka tiistaina!


Super kivaa ylihuomenna alkavaa marraskuuta just sulle!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan