3 asua & 17 kierrätettyä vaatetta

31.10.2018

*Yhteistyössä Vähänkäytetty.fi

Ekologisuus on viime aikoina ollut pinnalla ja puhututtanut ihmisiä. Yksi omista ekologisista tavaroista on kierrätys. Myyn omia tavaroitani eteenpäin sekä ostan itse käytettynä. Voisinkin sanoa, että melkein suurimman osan vaatteistani ostan kirppareilta. Facebook-kirpparit, Tori.fi, Zadaa sekä vähänkäytetty.fi-nettikirppari on tulleet tutuiksi. Pääsinkin tekemään yhteistyötä Vähänkäytetty.fi kanssa. Olen käyttänyt heidän sivujaan aiemminkin ja tykännyt niiden helppoudesta ja selkeydestä tosi paljon, joten oli tosi hienoa päästä tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. Muutama sana vielä miksi heistä tykkään niin kovasti & sit mennään kurkkaamaan, millaiset asut kokosin heiltä tilaamistani vaatteista.

Vähänkäytetty.fi on siis nettikirpputori! Heiltä löytyy laaja valikoima naisten & miesten vaatteita, harrastustarvikkeita, elokuvia ja musiikkia, kodin sisustusjuttuja ja paljon muuta! Tykkään siitä kuinka selkeä & helppokäyttöinen Vähänkäytetty on. Sivustolla pystyy rajaamaan haun tarkasti esimerkiksi hinnan, koon ja tuotteen kunnon mukaan ja tästä tulee multa iso plussa! Yksi parhaista jutuista on myös, että vaikka tilaat useammalta eri myyjältä niin tuotteet tulee silti yhdessä paketissa, eikä sun tarvitse ravata postissa koko aikaa. Jos ne siis mahtuu yhteen pakettiin! ;) Vähänkäytetyllä on myös silloin tällöin kamppiksia, joihin kuuluu eri alennuksia eli uutiskirje kantsii tilata. Vähänkäytetyn uutiskirje on yksi niistä harvoista, joita mä en peru. Ja tiiättekö! Kerran aikasemmin kun tilasin vaatteita Vähänkäytetyn kautta, mulla oli paketissa yllärinä muutama Omar karkki, siis ihan parasta! Joo okei, ennenkö tässä höpisen aivan liikaa niin mennään nyt katsomaan ne asut! Jokaisesta asusta tulee kunnon asukuva-postaukset myöhemmin!
Näissä asuissa kaikki tuotteet eivät välttämättä ole kaikki Vähänkäytetyn kautta tai 2nd hand-tavaraa, mutta olen yrittänyt hyödyntää niitä mahdollisimman paljon!

Siis tää asu on tosi hyvä esimerkki, siitä millaisen asun pystyy saamaan myös kierrätetyistä vaatteista. Aina kaikki ei tarvii olla viimeisintä huutoa. Tässä asussa kaikki muut on kierrätettyä paitsi sukkahousut. Asun kengät, neulemekko, vyö ja hanskat on ostettu vähänkäytetty.fi:stä. Tää asu on jopa tän syksyn yksi lemppareista. Samoin kuin tää väriyhdistelmä. Pitäis vaan käyttää useammin ruskeaa!
Tää asu on värimaailmaltaan ja ehkä vähän tyyliltääkin erilainen kuin edellinen.  Tää on enemmän sitä värimaailmaa mitä mä käytän yleensäkin, mutta housut on ihan uusi tuttavuus. Mulla on tosi vähän muita housuja kuin farkkuja, mutta haluaisin opetella käyttämään muitakin. Siksipä kotiutin Vähänkäytetyltä nää suorat housut. Housujen lisäksi asun neule, takki ja korvikset on hommattu Vähänkäytetty.fi:stä.

Tuttu ja turvallinen All black-asu! Kokomusta asu toimii kyllä aina. Siihen vielä punaista huulipunaa ja avot! Tässä asussa näkyy edellisenkin asun takki. Takki oli kyllä yksi lemppareista mitä tilasin Vähänkäytetyltä. Harmi vaan, että nyt alkaa olla jo niin viileää ettei tällä pitkään tarkene.. Noh, ensi keväänä sitten taas! Takin lisäksi paita on hommattu Vähänkäytetty.fi:stä. Tykkään semmosista perus simppeleistä vaatteista,  joissa on joku twisti ja tää paita on just sellanen. Mukava trikoopaita trumpettihihoilla eli just täydellinen!

Vielä pieni lahja teille ihanille! Koodilla VKKATJA18 saatte 5€ shoppailurahaa vähänkäytetty.fi-sivustolle, johon pääset klikkaamalla tästä ! Koodi on voimassa 12.11.2018 asti! Jeij! Kivoja shoppailuhetkiä!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan