Viime aikaisia ostoksia

11.9.2018

Ajattelin tulla pitkästä aikaa esittelemään teille muutaman ostoksen mitä olen viime aikoina ostanut. Muutamia perus arkijuttuja ja pari syksyisempääkin juttua! Mennään katsomaan!
Ihan ensimmäisenä uusi lemppari syksypuna! Tää on Milani Cosmeticsin sävyssä 67 Matte Confident. Siis tää tuntuu niin kivalta huulilla vaikka tää on matta. En tykkää yhtään sellaisista kuivattavista matoista, mutta tää on tosi mukava huulilla. Ei edes oikein tunne, että tätä on huulilla. Ja tässä on vielä ihana tuoksukin. Tykkään!
Oon pitkään etsinyt itselleni kivaa aamutakkia ja nyt vihdoin löysin tän ihanuuden kirpparilta hintaan 2,5€! Noi hihojen pitsi-yksityiskohdat on niin ihanat!<3
Tässä myös yksi tämän hetken lemppari. Oon tänä syksynä innostunut ruutukuosista. Tän kun bongasin New Yorkerilla niin kiikutin tän sovituskopin kautta kassalle. Tää on niin kivan rento, mutta tällä saa niin helposti lisättyä asuun kun asuun vähän ekstaa.
Tässä taas yksi syksyinen uutuus. Tämänkin bongasin kirpparilta, hintaa en valitettavasti muista, mutta ei sekään päätä huimannut. En malta odottaa, että pääsen yhdistelemään tätä syksyn villakangas-takkeihin!
Viimeisenä nämä yöshortsit. Nämä on ostettu jo kesällä, mutta ajattelin esitellä nää tässä silti. Nää oli Lindexillä alennuksessa ja nää oli niin söpöt, että oli pakko kotiuttaa!


Mitä tykkäsitte ostoksista? Onko nää ostosten esittelyt hitti vai huti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan