Sihteeri-look

14.9.2018

Siis tiedättekö sen tunteen, kun on huono päivä tai paha mieli ja haluatte vaan ostaa itsellenne jotain piristykseksi? No mulla kävi näin tän asun mekon kanssa. Mulla oli tosi surkee fiilis & olin pyörimässä kaupoissa, just tolla fiiliksellä että haluun ostaa jotain piristääkseni itseäni. Päädyin sitten Cubukselle ja törmäsin tähän mekkoon, joka näytti tosi kivalta syksymekolta. Kävin sovittamassa ja se tuntui mukavalta päällä ja kiikutin sen kassalle. Jos siellä olis ollut joku sanomassa mulle, että "Hengitä hetki.. Mieti tarviitko & haluatko tän mekon ihan oikeasti?" niin olisin saattanut jättää sen sinne kauppaan. Olin vaan sellasessa mielentilassa, että on pakko ostaa jotain. Äh, kuulostaa kamalalta! :D Pliis kertokaa, etten ole ainut kenellä on näitä päiviä? :D Joka tapauksessa oon ilonen, etten jättänyt mekkoa kauppaan, koska siitä on tullut mun tän hetken yksi lempivaatteista! Se on niin super mukava päällä ja niin ihanan syksyisen värinen!<3
Mekko Cubus | Bleiseri New Yorker | Kengät CityMarket
Siis toi kuvien ruutubleiserikin on kyllä yksi tämän hetken lemppareista! Oon tänä syksynä innostunut nyt tästä ruutukuosista ja pyöriessäni New Yorkerilla törmäsin tähän bleiseriin. Tää on niin kivan rento, mutta tällä saa tuotua asuun niin helposti vähän lisää särmää. Ja just täydellinen tähän kesän ja syksyn välimuotoon, kun vielä tarkenee kevyemmillä takeilla!
Mulle tuli itseasiassa kuvien editointi vaiheessa tästä asusta vähän sellaiset sihteeri-vibat! :D
Mitä mieltä sä oot asusta? Hot or not?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan