Mitä mulle kuuluu?

23.9.2018

Osa on varmaan huomannutkin, että mun postaustahti on hiljentynyt. Mulla oli säännöllinen postaustahti, jolloin multa tuli postaus joka toinen päivä. Nyt ollaan siitä rytmistä kaukana. Tähän on montakin vaikuttavaa tekijää. Yksi on kadonnut into. Postausideoita ei tule tällä hetkellä siihen tahtiin mitä niitä tuli. Sen lisäksi oon ollut viime aikoina tosi väsynyt & hajamielinen. Epäilen raudanpuutosta. Ajattelin alkaa syömään lisää rautaa ja katsoa helpottaako. Jos olisi energiaa tehdä työpäivän jälkeen jotain muuta kuin käpertyä sohvalle, täälläkään ei olisi niin hiljaista. Toivotaan siis, että raudasta olisi apua.
Väsymyksestä huolimatta, olen jollain ihme supervoimilla ilmeisesti innostunut taas ryhmäliikunnoista. Liikunta, welcome back! <3 Kävin myös yksi päivä eräilemässä metsässä ja kävin käppäilemässä yhdellä luontopolulla. Olin siellä kyllä ihan sydän syrjällään ja jännitin milloin siellä kävelee nallukka vastaan. Näin siellä yhden raadellun ampiaispesän, joka oli aika selkeästi karhun tekosia. Mutta selvisin kuin selvisinkin sieltä hengissä pois, huh!
Mulla on koko ensi kuu lomaa!!<3 En malta odottaa. Loma tulee niin tarpeeseen. Lomasuunnitelmiin kuuluu kotikotona remontin jatkamista & rentoutumista. Olisi kiva keksiä myös jotain kivaa ensi kuuksi, saa nähä mitä keksin!
Kun vihdoin on ensi kuussa aikaa, niin aktivoidun varmasti täälläkin! Olisko teillä jotain postaustoiveita? :)
Mutta nyt mä jatkan rauhallisen sunnuntain jatkamista akustisen musiikin & kynttilöiden parissa! 
Ihanaa sunnuntaita just sulle!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan