Testissä MayBeauty

12.7.2018

Yhteistyössä MayBeauty


Ihana MayBeauty lähetti mulle heidän tuotteitaan testiin. Lähdin mielenkiinnolla testaamaan heidän tuotteita, koska olin näitä nähnyt useasti somessa. Sain testiin Pore Maskin, Face Gelin, Peel Off Mud Maskin, Foot Maskin sekä Moroccan Miracle shampoon & hoitoaineen. Mitäpä mieltä olen tuotteista testattuani näitä?
Face Gel
Tuote lupaa poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokosia, poistaa ylimääräistä talia ja öljyisyyttä sekä tehdä ihosta puhtaamman ja tasaisemman.

Miten kävi?
Voisin sanoa, että tämä kyllä toimii. En tuosta ihon tasaisuudesta tiedä, koska näitä tuotteitakin kuuluisi varmaan käyttää pidempään, jotta huomaisi paremmat vaikutukset. Muuten tämä kyllä toimii. Kun tätä käyttää niin kuollutta ihoa todellakin lähtee. Oli melkein shokki, kun tätä ekaa kertaa käytin ja huomasin kuinka tehokkaasti tämä irroittaa kuollutta ihoa. Oon kyllä edelleen hieman hämmentynyt miten hyvin tämä sitä poistaa, huh. Tämän jälkeen kasvojen iho vaan jää hieman sellaiseksi jännän tuntuiseksi. Vähän tahmeaksi ja vähän kuivaksi. Tämä on myös hieman hankala lopulta pestä pois, koska iho on tahmea. Ei ole omaan makuuni kaikkein miellyttävin tunne, mutta siitäkin huomaa, että tämä kyllä toimii. Arvosanaksi antaisin tälle 4/5. Tykkään tästä ja tää toimii, mutta tuo tunne kasvoilla tämän jälkeen ei ole mieluisin.
Pore Mask
Lupailee poistaa ylimääräistä talia ja öljyisyyttä, syväpuhdistaa huokoset, supistaa laajentuneet ihohuokoset ja tehdä ihosta sileämmän.

Miten kävi?
Tämäkin kyllä toimii. Tän käytön jälkeen huomaan, kun tarkasti katson ihohuokosia, että ne ei erotu enää niin selkeästi. Ei tämä nyt yhden käytön jälkeen ihan ihmeitä tee, mutta kyllä sen silti huomaa, että tämä ihohuokosia supistaa. Mustapäät ja laajentuneet ihohuokoset onkin mun kasvojen ihon suurin ongelma, joten mä tarvitsisinkin enemmän kuin yhden kasvonaamion, että saisin niihin oikeasti apua. Tätä täytyy pitää kasvoilla 20-30 minuuttia, joka itselleni tuntuu vähän pitkältä ajalta, varsinkin kun tämä tuntuu kasvoilla aika kuivalta ja kiristävältä. Naamion jälkeen kasvot tuntuu kuitenkin niin ihanan pehmeältä - ihan kuin vauvan pylly!
Antaisin tälle arvosanaksi 4/5. Toimii, mutta ei mitään suuren suuria muutoksia näe nimenomaan yhden kerran jälkeen. Tässä on myös tuote, joka vaatii säännöllisen käytön huomatakseen isommat vaikutukset. Tuo kuiva & kiristävä tunne kasvoilla ei ole myöskään ihan mieleisin. Näiden vuoksi ei siis täysiä pisteitä, mutta loppujen lopuksi ei huono tuote ollenkaan! Iso plussa siitä, että kasvot tuntuvat ihanan pehmeiltä tämän jälkeen. Pehmeyteen vaikuttaa varmasti myös se, että käytän ennen tätä tuon kuorivan Face Gelin. Suosittelen kokeilemaan näitä yhdessä, toimii!
Peel Off Mud Mask
Lupaa poistaa mustapäitä, ennalta ehkäistä aknea, poistaa ylimääräistä talia ja öljyisyyttä sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa.

Miten kävi?
Tämän tuloksia odotin toiseksi eniten! Mun ihon yksi isoimmista ongelmista on juuri ne mustapäät ja olen jo kauan yrittänyt etsiä siihen toimivaa tuotetta, joten odotin innolla tämän tuloksia. En valitettavasti saanut tästäkään pelastusta siihen ongelmaan. Tämä toimii kuin edellisetkin käyttämäni mustapäänaamiot. Levitetään ongelmakohtiin, annetaan kuivua ja revitään pois. Tämä naamio ei kuitenkaan irroittanut kuin kasvojeni ihokarvoja. Näin on käynyt myös aemmin kokeilemillani mustapäänaamioilla. Mun mustapäät eivät ilmeisesti halua puhdistua.. En voi sanoa, että tuote olisi pettymys. Tämä ei toisaalta yllättänyt, ettei tämä naamio toimi mulla, koska edellisetkään ei ole toimineet. Annan tälle 4/5, koska tuote toimii periaatteessa kuten kuuluu. Mulla on vaan vähän haasteellisemmat mustapäät! :D
Foot Mask
Lupaa poistaa kovettumia, hoitaa halkeumia, poistaa bakteereja sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa.

Miten kävi?
Tätä tuotetta odotin eniten ja tästä myös tykkäsin eniten! Olin nähnyt somessa muiden tarinoita jo tästä ja tiesin, että tämä toimii. Iho alkoi kuoritua n. viikon kuluttua kuten pitikin. Vitsi miten koukuttavaa oli repiä niitä ihon palasia jaloista haha! :D Ainut harmi, että mulla ei iho irronnut niin isoina paloina kun olin muilla nähnyt irtoavan, olisin halunnut irroittaa isompiakin paloja! :D Mulla ei halkeamia ollut, mutta kovettumia löytyi ja aika hyvin ne hävisi. Isoon varpaaseen kovettumat jäi, mutta muuten sain sileät jalat! Annan tälle 5/5, tykkäsin tästä kovasti! Voisin ostaa uudestaankin! :)
Moroccan Miracle shampoo & hoitoaine
Shampoo lupaa virvoittaa ja antaa eloa hiuksille. Hoitoaine lupaa suojella hiuksia säänvaihteluilta ja tehdä niistä helpommat käsitellä ja muotoilla.

Miten kävi?
Kuulin näistä ennakkoon, että nämä ovat ihan älyttömän hyvät, joten odotukset nousivat korkealle ja odotin näiltä ehkä liikoja. Nää on kyllä paremmat kuin perus markettiaineet, mutta korkeat odotukseni eivät ihan täyttyneet kuitenkaan. Hiukset on helppo kyllä käsitellä pesun jälkeen ja on nämä ehkä hieman pehmeämmät kuin jollain muulla perus pesuaineilla pesun jälkeen. Kaksihaaraisia ei ole nyt ollut niin paljoa kuin ehkä aikaisemmin, joten en ole varma onko näillä kenties osuutta asiaan? Annan näille 3,5/5. Nämä on ihan hyvät, mutta en ehkä ostaisi näitä uudestaan. Tykkään hoitaa hiuksia enemmän pesuaineiden sijaan naamiolla, joten näiden sijaan panostaisin mieluummin naamioihin. Mutta, jos kuitenkin haluat panostaa markettiaineita parempiin tuotteisiin, niin en sano, että nämä olisivat huono vaihtoehto ollenkaan! Meidän jokaisen hiuksetkin on niin erilaiset, että toisilla toimii toinen tuote, kun toisilla ei ollenkaan.

Yhteenvetona sanoisin, että ei tästä tullut henkilökohtainen luottomerkkini, mutta tuotteiden testauksenkin jälkeen tykkään brändistä! Osan tuotteista voisin ehdottomasti ostaa uudelleen. Kaikki tuotteet eivät mulla toimineet, mutta eivät kaikki tuotteet kaikilla voikaan aina toimia. Tiedän kuitenkin näiden toimivan muillakin, olen kuullut tästä merkistä niin paljon hyvää. Et siis menetä paljoa, jos haluat näitä testata. Mulla onkin tarjota teille alennuskoodi. Tällä koodilla katja30 saat 30% alennuksen MayBeautyn verkkokaupasta, ja klikkaamalla tästä, pääset suoraan hyödyntämään sen. Koodi on voimassa 8.8.  asti! Nyt sulla on siis loistava tilaisuus päästä kokeilemaan itse näitä tuotteita!

Vau, tästäpä tuli pitkä postaus. Jaksoitko lukea kokonaan? Pointsit sulle jos jaksoit! :)

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisen kuuloisia tuotteita :) ! tota pore maskia ois hauska testata :>

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan