7 ✗ tapaa lisätä luksusta elämääsi

2.7.2018

Arki voi olla välillä hieman puuduttavaa ja jopa tylsää. Ajattelin, vinkata sulle pari juttua, joilla saat omaan arkeen vähän "luksusta" ja piristystä. Luksus sanana tuo mieleen jenkkiläiset bling blingit ja glamourit. Luksuksen ei tarvitse olla överiä ja pelkästään rahalla mässäilyä. Luksus tarkoittaa mulle ainakin sellaista vähän parempaa. Yhtenä esimerkkinä luksuksesta mulla tulee mieleen heti hotellin täydellisen pehmeät lakanat. Oikeasti pikku juttu, joka tuntuu kuitenkin aika kivalta! Tässä multa pari vinkkiä, joilla saat piristystä ja luksuksen tunnetta sun tasaiseen arkeen!

 Purista itse appelsiinimehua. Ei ole iso homma, mutta itseäni ainakin piristää itse puristettu appelsiinimehu.
Juo mehut viinilasista tai muuten vain kauniista lasista. Piristystä helpoimmillaan!
Tee juttuja joista nautit. Nautitpa sitten käsitöistä, tekstien kirjoittamisesta, pianon soittamisesta tai mistä vaan. Ota sille aikaa.
Osta kukkia. Kuinka paljon kukat kotona piristääkään niin mieltä kuin sisustustakin? Kesäaikaan myös luonnonkukat kelpaa. Ne on myös edullisempi valinta!
Panosta lakanoihin. Miten ihanalta tuntuisikaan herätä joka aamu ihanan pehmeistä lakanoista? Hotellin sijaan ne täydellisen pehmeät lakanat löytyisikin sun omasta sängystä, johon olisi aina ihanaa käpertyä ja josta olisi aina mukava herätä.
Vietä hemmotteluhetkiä. Laita kasvonaamio kasvoille, hiusnaamio hiuksiin, lakkaa kynnet, käy kylvyssä. Hemmottele itseäsi.
Panosta. Osta välillä sen halvimman sijaan, jotain vähän hienompaa. Osta vähän hienompaa suklaata, pehmeämpi neule, kauniit lautaset. Osta jotain mikä laittaa sut hymyilemään joka kerta kun käytät sitä.
Millaisilla jutuilla sä teet pieniä luksushetkiä sun elämään?

4 kommenttia:

  1. Just ihania niin pieniä, mutta isoja juttuja arjessa <3

    VastaaPoista
  2. Ihana lista! Komppaan edellistä kommentoijaa, näillä pienillä jutuilla voi olla iso vaikutus! Mulle itselle yksi arjen parhaimmista luksusjutuista on juurikin tuore kukkakimppu kotona :)

    - Kiia \\ https://kiiainnanmaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan