Loma

15.6.2018

Huh miten kiireistä on ollut. Mulla alkoi kuitenkin keskiviikkona puolentoista viikon loma ja tää pieni hengähdystauko tulee enemmän kuin tarpeeseen. Viime aikoina päivät on mennyt töissä ja vapaa-ajalla oon yrittänyt tehdä remonttia aina kun vain ehdin. Viime viikkoihin on sisältänyt töiden ja remontin lisäksi siskon muuttoa, yhdet 50v juhlat, siskontytön näkemistä pitkästä aikaa ja viime lauantaina pyörähdettiin Vihdissä myös tupla syntymäpäivä juhlilla. Hulinaa on riittänyt, mutta nyt aloitan loman hyvillä mielin ja yritän muistaa rentoutua mahdollisimman paljon. Mitä mun lomasuunnitelmiin sitten kuuluu?

Tänään me lähdetään blogitytsyjen kanssa mökkeilemään viikonlopuksi! Ihanaa nähdä kaikkia tuttuja ja uusiakin tyyppejä! Tiedossa on ainakin kokkailua, kuvailua tietenkin sekä ainakin myös porealtaassa lillumista. En malta odottaa! :) Ensi viikolla mökkeily jatkuu - lähdetään iskän kanssa sedän mökille pariksi päiväksi kunnolla rentoutumaan. Pakko lähteä vähän evakkoon, etten vain kuluta koko lomaa remontin parissa, haha! :D Sitten meen kotikotiin tekemään hieman juhannussiivousta ja viikonloppuna nautin juhannuksesta grilliruoan, lettujen ja toivottavasti helteen parissa. :)
Pst. Viikonlopun aikana jos haluat seurailla meidän mökkeilyä niin kannattaa ottaa mun Instagram haltuun, löydät mut nimellä Katjavaa!

2 kommenttia:

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan