Summer wish list

20.5.2018

*Yhteistyössä Esprit
Mun vaatekaappi huutaa lisää kesävaatteita. Musta vaan tuntuu, ettei mun kaapista löydy tarpeeksi kesäisiä vaatteita. Kaapista löytyy aika paljon tummia värejä, vähän paksumpia kankaita ja niitä ei niin rentoja vaatekappaleita. Oonkin yrittänyt etsiä itselleni lisää kesäkuteita, mutta oon nykyään aika tarkka mitä ostan. En osta nykyään sellaisia "tää on ihan kiva", vaan mun pitää rakastua siihen vaatteeseen, ennenkö sen kotiin kiikutan. Ajattelinkin tehdä pienen inspiraatio postauksen ihan jo itseäni varten.
Rentous on mun mielestä kesäpukeutumisessa kaiken a ja o. Mä en ainakaan halua vetää helteillä päälle tiukkoja vaatteita. Uskoisin, etten ole ainut. Mutta mennään kurkkailemaan, millaisia juttuja haaveilen omaan vaatekaappiini.

1 | Kaipailisin kovasti uutta kesätakkia. Mulla ei löydy kuin oikeastaan kaksi kesäistä takkia, joten uusista ei haittaa olisi. Oon pitkään miettinyt, että hommaisin jonkun kivan jakun, jota voisi sitten käyttää takkina. Löysin tän ihanan yksilön Espritin sivuilta! Kun etsin vaatteita, haluan että niissä on jokin kiva yksityiskohta ja tässä noi jakun hihoissa olevat rusetit on niiin söpöt, en kestä! Tän ihanan jakun löydät täältä!
2 | Schrunchiet tulee olee tänä kesänä kyllä kova juttu. Ostinkin vähän aikaa sitten muutaman tällaisen, mutta haluaisin ostaa lisää söpöjä yksilöitä! (Tämä yksilö on Shein.com)
3 | En varmastikaan ole ainut, joka on innostunut tänä keväänä kokouikkareista? Haluaisin tänä kesänä löytää jonkun kivan yksilön itselleni. Näitä selaillessani huomasin, että Sheinsidella ois vaikka kuinka monta kivaa (niinkuin tuo kollaasissakin oleva on sieltä!) ja mietin, että uskaltaisinko tilata sieltä jonkun ihanan.
4 | Kesä on ehdottomasti mekkojen aikaa. Mulla ei ole oikeastaan kuin kaksi kesämekkoa, joten niitä olisi ihana saada lisää. Kuten postauksen alussa sanoinkin, kuinka rakastan kesällä rentoja vaatteita, niin onko rennompaa kuin kiva mekko? Tää ihana yksilö on Espritiltä. (Click!)
5 | Haluaisin löytää jotkut kivat, mutta rennot kesäkengät! Mulla on ei ole oikeastaan mitään kivoja kesäkenkiä. Mustat balleriinat tai lenkkarit löytyy, eli blaah! Jos ootte bongannu jostain kivoja kesäpopoja niin saa vinkata! Nää söpöt yksilöt oli Shein.comilta
6 | Rentoudesta puheen ollen. Playsuitit on kesäisin kyllä ihan parhautta. Niin helppo asu, eikä tarvitse pelätä vilkkumista toisin kun ainakin ite välillä mekon kanssa jänskää! Näitäkin pitäis ehdottomasti kyllä hankkia lisää. Säästyis niin monelta asukriisiltä, kun näitä olis useempi, haha! :D Tääkin löytyi Sheinside.com

Siis vitsi en kestä mitä kaikkia ihanuuksia tähän kollaasiin löysinkään. Voisin ottaa nää kaikki, heti, nyt, kiitos!
Mitä sun kesän wish listiltä löytyy? :)

8 kommenttia:

 1. Esprit on se mistä kelpaa melkein mikä vaan. Ne on niin ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiltä löytyy kyllä tosi kivoja vaatteita! :)

   Poista
 2. Ihania juttuja! <3 Siis mun ehkä pakko saada tuo jakku... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Se on kyllä aika lailla täydellinen! <3

   Poista
 3. Ihana kollaasi, millä oot tän tehnyt? ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tein tän Photarilla & Canvalla! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan