Rakastunut kevääseen

18.5.2018

En varmasti ole ainut, joka on ihan rakastunut taas kevääseen, enhän? On vaan niin parasta, kun luonto heräilee ja kukat avautuu täyteen loistoonsa. Rakastan myös vastaleikatun ruohon tuoksua ja sitä fiilistä & tuoksua, kun on satanut pitkän helleaallon jälkeen. Ihan parasta! On myös niin ihanaa ja piristävää huomata kuinka ihmisetkin tuntuvat heräävän eloon talven jälkeen aina keväällä. Ihmiset on jotenkin paljon rennommalla tuulella, iloisempia & sosiaalisempia. Tuntuu, että itsekin heräilee aina talven jälkeen semmosesta horroksesta ja tulee vietettyä paljon enemmän aikaa ulkona tai kaupungilla ja ystävien kanssa. Noi super lämpöset päivät on myös ollut ihan täydellisiä, love it! Kevät, mä niin tykkään susta!

Tuli myös mieleen, että kiinnostaisko teitä nähdä jonkinlaista kesän bucket listiä? Voisin sellasen tehdä, jos teitä kiinnostaa mun kesäsuunnitelmat! Millaisia suunnitelmia sulla on kesäksi?
Ihan super ihanaa viikonloppua tyypit!

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia, näytät tosi kauniilta näissä! Ja kyllä, itekki oon kevään suuri ystävä - tuntuu, että olotila paranee mitä enemmän kukkia ja lämpöä on.

  http://auroranieminen.blogspot.be/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!♡♡ No niimpä!! :)

   Poista
 2. Tuntuu, että lämpimät säät herättää yhtäkkiä koko Suomen eloon! Ei voi muuta kuin nauttia. Ps. ihanat kuvat <3

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuntuu, se on hassua aina huomata! :D Niimpä! :) Kiitos paljon! :)♡

   Poista
 3. Nää on ihan mielettömiä kuvia susta Katja <3

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan