Lately

13.4.2018

Taas olisi aika käydä läpi viime viikkojen kuulumisia puhelinkuvien kera. Näitä on kiva tehdä ja vähän muistella itsekin, että mitä kaikkea viime viikkoihin on sisältynyt. Näiden kuvien lisäksi on viikkoihin mahtunut myös remonttia. Saatiin viime kerralla asennettua kotikodin mun huoneeseen laminaattilattia. Vihdoin ja viimein huone vaikuttaa taas hetken jopa ihan huoneelta eikä pelkästään remonttikaaokselta. Huoneesta puuttuu vielä puukatosta kuultomaali sekä lattia- ja kattolistat. Sitten alkaa olla se huone aikalailla valmis! Seuraavaksi keskitytäänkin sitten yläkerran käytävän remonttiin. Hommaa riittää kyllä! Mutta vitsi miten kivaa sitä on tehdä kun huomaa sen oman kätensä jäljen ja sen muutoksen. Noh.. Ei nyt höpistä enempää rempasta! :D Mennään kattoo mitä kaikkee muuta olen tehnyt!
1 | Käytiin vähän shoppailemassa Kuopiossa Matkuksessa. Löysin söpöt Boyfriend-farkut, mutta ei nää kuitenkaan lähtenyt mukaan. Nää oli ihan kivat, mutta ei ehkä ihan täydellisesti istunut. En sitten halunnut kiikuttaa kassalle sellaisia farkkuja, joista en ole ihan varma. 2 | Ikeassa käytiin myös ja yllättävän vähän lähti juttuja mukaan! :D Isoimmat ostokset oli huoneeseeni uusi pöytä ja verhotanko. Sen lisäks lähti mukaan kaikkea perus pikkusälää kuten kynttilöitä etc!
3 | Kuopiosta löytyi itselleni alennukseta nämä ensimmäiset valkoiset tennarit. Kohta on onneksi kadut pikkuhiljaa kuivat ja pääsee ottamaan nää käyttöön! 4 | Kuopiossa piti käydä myös moikkaamassa tätä Tuulin "vauvaa". Toinen oli kasvanu ihan hurjasti!
5 | Treenejä on vedetty, vaikkakin motivaatio on lähtenyt karkuun, oivoi! :D 6 | Hommasin itselleni myös tälläsen lätsän ja en ole vielä osannut päättää, sopiiko tää mulle vai ei. Kyselinkin Instagramissa teidän mielipiteitä ja suurin osa oli sitä mieltä, että sopii. Pitää siis vaan yrittää käyttää tätä ja totutella! :)

Treffattiin Kuopion reissulla myös Susannan kanssa ja vitsi miten oli kiva nähdä! :) Uusien blogitytsyjen tapaaminen on aina ihan huippua! Lauantaina gaalassa toivottavasti tapaa taas uusia bloggaajatytsyjä, can't wait!

12 kommenttia:

 1. Ikeasta tulee kyllä tehtyjä vaikka millaisia löytöjä - halusi tai ei :D Uusi pöytä tuo huoneeseen ihan valtavasti piristystä!

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! :) Ikea on kyllä petollinen paikka, sieltä löytyy aina vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo niin on! :D Sieltä ei kyllä ikinä pääse lähtee pelkästään niiden juttujen kanssa mitä on ostoslistalla :D

   Poista
 3. Toi lätsä sopii sulle hyvin! :) Mä oon menossa ensi viikolla Ikeaan, saa nähdä montako tuntia menee :D

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen postaus!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Toi lätsä sopii sulle kyllä tosi hyvin <3

  VastaaPoista
 6. Oli kyllä tosi kiva treffata :) ♥

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan