Kuntoprojekti vol. 268

5.4.2018


*Yhteistyössä Fitverstaan kanssa
Mä kuulun niihin ihmisiin, jotka alottaa vähän väliä uuden kuntoprojektin tai dieetin ja joiden motivaatio riittää viikon tai jopa alle.. Kesäkuntoa on tavoiteltu about vuodesta 2012 eikä siihen ole vieläkään päästy! :D Siis mun itsekuri on vaan niin huono.. Nyt oon taas ruvennut inhoamaan omaa peilikuvaa, kun kiloja on ilmestynyt lisää. Vaikka ne ei näy vaa'alla?! Joka tapauksessa päätin, että haluan päästä eroon noista ilmestyneistä kiloista ja haluan taas katsoa itseäni peilistä ilman inhoa. Nyt on siis korkea aika taas tehdä jotain. Kävin tuumasta toimeen ja pääsin yhteistyönä Fitverstaan kanssa kokeilemaan treeniohjelmaa ja ruokavaliota.

Miten projekti on sitten lähtenyt käyntiin?
Reilu viikko on nyt ohjelmaa takana ja treenit on tuntunut todella raskailta ja niiden takia motivaatio ei ole ollut erityisen korkealla. En ole kuitenkaan luovuttanut vaan oon tehnyt treenit oman kunnon ja jaksamisen mukaan. Ruokavaliota en ole ihan täydellisesti noudattanut, ihan vaan jo koska on pitänyt elää vähän pienemmällä budjetilla. Olen kuitenkin yrittänyt noudattaa ruokavaliota sen minkä olen tässä hetkessä pystynyt sekä soveltanut sitä IBS:n ja omien makumieltymyksienkin mukaan. Vedenjuontia pitäisi lisätä, mutta en vaan koskaan sitä muista! En ymmärrä miten oppisin siihen. Vinkkejä?
Maitorahkaan sen sijaan olen ihastunut! Jos joku olisi mulle pari vuotta sitten sanonut, että tuun tykkäämään maitorahkasta niin olisin kyllä vaan nauranut! :D Muistan kuinka pari vuotta sitten vielä yritin irvistellen syödä maitorahkaa. Nyt se uppoo marjojen kanssa enemmän kuin hyvin!
Toi Fitverstaan ohjelma on kyllä ihanan selkeä! Ei ole ohjeita lukiessa mennyt sormi suuhun, vaikka tää onkin ensimmäinen tällainen ohjelmapaketti mulle! Ehkä parasta kuitenkin on heidän Syke-sovellus, josta näkyy treenit, ruokapäiväkirja ja sinne voi myös kirjata unet, fiilikset ym. Niin helppo tehdä esimerkiksi treenit ton sovelluksen kanssa, koska siellä on kaikki treenit liikeohjeiden kanssa ym!

Haluaisitteko projektin lopussa vähän mittojen ja painon vertailua? Vertailukuvia en uskalla luvata, koska en tiedä rohkenenko laittaa ainakaan aloituskuvia. Katsotaan!

Onko Fitverstas sulle aiemmin tuttu? Kuuluuko liikunta sun elämään vai nautiskeletko elämästä ilman turhaa urheilua? :D

6 kommenttia:

 1. Tohon vedenjuontiin suosittelen sellasta sovellusta kuin Plant Nanny! Aina kun oot juonut lasillisen vettä niin laitat sen tonne sovellukseen. Siinä samalla kastelet sun kasveja, joita voit hankkia lisää, kun oot saanut niitä aikaisempia kasveja kasvatettua. Voit laittaa tossa sovelluksessa myös ilmotukset päälle, niin se muistuttaa sua juomaan vettä :)

  Toi mittojen ja painon vertailu projektin lopussa kiinnostais myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! :) Oon itseasiassa tota sovellusta kokeillutkin eikä siitäkään ollut apua.. :/ Oon mahdoton! :D Okei, teen niistä sitten jonkinlaisen postauksen! :)

   Poista
 2. Et ole ainoa, joka aloittaa dieettejä vähänväliä ja kenen "kesäkuntoon 2012" ei ole vieläkään onnistunut!! :D Mulla se menee vaan aina niin, että viikon arkipäivät menee hyvin, mutta odotappas viikonloppua. Viikonlopun jälkeen ne kaikki kilot ja grammat mitä on arkipäivien aikana lähteny, niin on suurinpiirtein siinä samassa missä ennen dieetin aloitustakin. :D Tsemppiä sulle tässä projektissa ja tuo Jennin kommentissa oleva sovellus kuulostaa tosi kivalle. :)

  VastaaPoista
 3. Olis tosi kiva kuulla lisää projektin edetessä! Mä itse olen päässyt hyvään draiviin salilla käynnin kanssa ja täytyy toivoa sen myös pysyvän. Mä seuraan instagramissa muutamaa oikeesti tosi motivoivaa tiliä ja sieltä saa hyviä vinkkejä omiin treeneihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :) Pitääpä tehdä jonkinlaista postausta sitten! :) Tollasia tilejä saa mullekin vinkata! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan