Kevään kehysmuotia

21.4.2018*Yhteistyössä Instrumentarium

Palaillaan vielä hetkeksi Indiedaysin Blog Awardseihin. Siellä oli taas tälläkin kertaa Instrumentarium edustettuna ja mun mielestä on aina niin hauskaa päästä testailemaan erilaisia kehyksiä. Kehyksiä etsiessä turvaudun itse aina sellaiseen tuttuun ja turvalliseen. Mustaan ja vähän saman mallisiin kehyksiin mitä mulla on aina ollut. Välillä on kuitenkin kiva kokeilla muitakin. Tällä kertaa Instrun pisteellä kokeilin mm. yksiä punaisia kehyksiä ja taisin kokeilla nudejakin ellen väärin muista. Kuviin kuitenkin valikoitui sellainen malli, jonka voisin kuvitella jopa ostavani!

Mulla olisi taas edessä uusien silmälasien osto, koska näkö on taas ylläriylläri heikentynyt. Vähän aikaa itseasiassa kerkesin jo panikoida, että mulla on silmänpainetauti, koska edellisessä näöntarkastuksessa silmänpaineet oli olleet vähän koholla ja sitten yhdistelin mielessäni asioita ja kerkesin pelätä, että siitä johtuen mun näkö heikentyy jatkuvasti ja lopulta sokeudun! :D Kävin sitten uudessa näöntarkastuksessa, joissa silmänpaineet oli ihan ok, joten sain huokaista helpotuksesta! :D Uudet lasit kuitenkin on tarpeen.. Uusien kehyksien etsiminen on aina yhtä haastavaa. Voitaisiin nyt kurkata mitä kivoja kehyksiä Instrulla on tänä keväänä tarjolla!
Mulla sellaiset kasvot, että mulle ei oikein pyöreän malliset kehykset käy. Jos kävisi niin tykkäisin esimerkiksi tällaisista kuin nämä Ray-Banit tai nämä Calvin Kleinin kehykset. Sitten jos uskaltaisin ostaa muunkin väriset kuin mustat ja kasvoille sopisi tuollaiset pyöreämmän malliset niin nämä Lightflyn kehykset voisi olla kivat! Jos taas pysytellään siinä tutussa ja turvallisessa värissä & mallissa niin nämä 5th Avenuen kehykset näyttää tosi kivoilta! Noi viimeisimmät näyttää kyllä oikeasti niin kivoilta, että saatan käydä liikkeessä jopa sovittelemassa. Olisi pakko löytää pikkuhiljaa uudet nyt kun tuolla liikenteessä uskaltaa vielä ajaa näillä laseilla.

Ja siis voidaanko pieni hetki ihastella, kuinka täydellisesti noi aurinkolasit sopii Tuulille, vaikka ne aika nopeasti kuvaan mukaan napattiinkin! Tossa alla on vielä pieni fiilistelyvideo Instrumentariumin pisteeltä gaalaillalta!

Kuvat & video: Jere Viinikainen / www.jereviinikainen.fi

2 kommenttia:

  1. Ihania kehyksiä nuno linkitetyt ja sopis sulle kaikki varmasti mainiosti! <3

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan