5 x tällä viikolla...

9.4.2018

Ihanaa maanantaita tyypit!♡ Oon jotenkin tosi innoissani tästä viikosta, vaikka täällä sataa tälläkin hetkellä vettä.. Vaikka sää hieman latistaa tunnelmaa, niin kevään merkit piristää mieltä! Tiet alkaa olemaan melkein jo sulat, linnut laulaa & bongasin jo joutseniakin! Ostin myös viikonloppuna uudet popot, enkä malta odottaa että tiet kuivaa ja pääsen käyttämään niitä. Säätiedotus lupailee myös aurinkoista säätä melkein koko viikolle, todella toivon, että ennuste pitää paikkansa! Toivottavasti teillä on alkanut viikko yhtä kivoilla fiiliksillä.♡ Aattelin listata teille mitä suunnitelmia mulla on tälle viikolle, joten käydään kurkkaamassa!
Valmistautumista lauantain Blog Awards gaalaan; pitää varmistaa majapaikan osoite, selvittää millä busseilla pitää liikkua, sisään ajaa uudet (ihanat) korkkarit, hommata rakkolaastareita ja tietysti päättää gaala-asu!!
Pitäisi päästä kunnolla kiinni taas treeneihin ja ruokavalioon. Viime viikko oli aika hektinen ja niimpä tuli vähän laiminlyötyä treenejä sillä verukkeella, ettei muka ollut aikaa. Höpöhöpö...
Mahdolliset yhdet asukuvailut?! Toivottavasti ainakin! Oon pukeutumisen suhteen jo ihan kevätfiiliksissä, enkä malta odottaa että säät lämpenee ja pääsee kunnolla pukeutumaan keväisesti!
Pitäisi myös saada uuden kameran hankintaa eteenpäin. Ensin pitäisi hoitaa vanhan kameran kotivakuutus jutut kuntoon. Sitten pitäisi päättää taas uusi kamera.. Miten voi olla näin vaikeeta löytää omalla budjetilla just sellanen kamera ja niillä ominaisuuksilla mitä haluaa?
Jos sää on tällä viikolla sitä mitä se on luvannut, pitää yrittää myös ulkoilla ja nautiskella auringosta mahdollisimman paljon! Siitä saa niin paljon energiaa.

Pst. Blogilla on nyt uusi osoite! Blogin löytää nykyään osoitteella www.katjajohanna.fi !

8 kommenttia:

 1. Oi ihania asioita sun tällä viikolla ♥ Ja hei ihanaa, ehkä törmäillään tuolla awardseissa :) Tuo uuden kameran hankinta on aina haastavaa ja itsellä olisi houkutus upgreidata oma pl-6 seiskaan, sillä sisäänrakennettu wifi olisi huippu :D Toivottavasti löytyy juuri sun tarpeille sopiva kamera lähiaikoina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :) Tuu moikkaa, jos näät mut siellä! :) Okei! Joo, Wifi kuuluu mun listaan myös! Toivotaan! :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 3. Olipa hyväntuulinen postaus näin viikon alkuun ja hei nähdään gaalassa!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! :) Joo nähdään! :)♡

   Poista
 4. Vinkkinä että Hulluilla päivillä oli 1300D canonilta tarjouksessa ja Olympuksen PL 8 bloggarikamera on myös tarjouksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :) Kiitos vinkistä! :) Mulla on vaan sellainen tilanne, että mun pitää ostaa osa-maksulla ja tuolta sitä ei sillä varmaan pysty hommaamaan! :/

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan