10 ✗ to-do keväälle

20.4.2018

 Etsi itsellesi uusi kevät-takki! Mulla ei ole kovin montaa kivaa kevät-takkia, joten sellainen ois nyt etsintälistalla!
 Kunhan edellisen kameran kotivakuutus asiat saa kuntoon niin pitäisi valita ja tilata uusi kamera ennen kesää!
 Yritä saada kotikodin remontti myös valmiiksi ennen kesää. Oon tehnyt siellä vähän pintaremppaa ja se on vielä aika vaiheessa. Olisi kiva saada se ennen kesää valmiiksi.
 Pidä jääkiekon MM-kisojen aikaan kisakatsomo! En kauheasti urheilua seuraa, mutta jäkiksen MM-kisat on joka vuosi ehdottomasti katsottava!
✗ Värjää uusi kesätukka. Haluaisin vähän ainakin raitoja hiuksiin ja yritän saada tämän värjäysprojektin ennen kesän alkua tehtyä.
 Vedä loppu treeniohjelma kunnialla loppuun! Mulla vaihtui tällä viikolla uusi treenisyklikin, joten motivaatiokin on tällä hetkellä onneksi vähän taas parempi.
 Yritä löytää oma tyylisi Instagramin suhteen. Luulin alkuvuodesta löytäneeni sen oman tyylin, mutta en ole oikein enää varma.. Musta tuntuu, että seilailen monen erilaisen tyylin välillä, koska mikään ei tunnu 100% omalta. Tai ehkä tietäisin miltä haluaisin feedini näyttävän, mutta en osaa sellaista toteuttaa, pöh! Ehkäpä sitten, kun joskus saan sen uuden kameran.
 Kaiva pyörä varastosta, tee keväthuolto ja aloita pyöräilykausi. Nyt kun on liikunta taas otettu elämään, niin mikä olisi hyödyllisin tapa liikkua paikasta toiseen? Pyöräily tietysti! Ja onhan se edullisempaakin kun aina huristella autolla!
 Lue enemmän. Ota itseäsi niskasta kiinni ja käy kerrankin muualla kuin lähikirjastossa ja bongaa uutta luettavaa!
 Päivitä vaatekaappi. Talvivaatteet varastoon ja tilalle väriä ja kevyempää matskua!

2 kommenttia:

  1. Kivoja to do- juttuja sulla keväälle! �� Munkin pitäis alkaa laitella talvitakkeja yms pois naulakosta ja laittaa kevät jutut tilalle! ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo munkin pitäisi tehdä se loppuun! :) Oon onneks vähän jo kerennyt paksumpia takkeja pakkailla pois ym! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan