25 ✗ this or that

27.4.2018

Törmäsin ihanan Johannan blogissa tällaiseen tämä vai tuo-haasteeseen ja halusin itsekin tehdä tällaisen! Näitä on niin kiva lukea, joten ajattelin toteuttaa oman versioni! :)

Suihku aamulla vai illalla?

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys?

Kirkkaat vai neutraalit värit?

Outo vai typerä?

Kevät vai syksy?

Minttu vai kaneli?

Suunniteltu vai extempore?

Leffa kotona vai teatterissa?

Espresso vai latte?

Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli?


Halit vai pusut?

Tulinen vai mieto ruoka?

Nahka vai pitsi?

Ylipukeutunut vai alipukeutunut?

Kokemus vai mukavuus? (Ihan rehellisesti, kyllä se menee näin! :D)

TV sarjat vai elokuvat?

Rock- vai countrymusiikki?

Punaviini vai valkoviini?

Yksin vai yhdessä työskentely?

Uiminen vai rannalla makoilu?

Pikaruoka vai kunnon ravintola?

Perunasalaatti vai pastasalaatti?

Parilliset vai eriparisukat?

Tanssiminen vai laulaminen? (Pakko valita molemmat, en osaa päättää.)

Puhelin vai netti?
Pst! Oothan muistanut alkaa seuraamaan blogia myös Facebookissa tai Bloglovinissa?♡

#Vaatevallankumous

26.4.2018

Tällä viikolla on vietetty Vaatevallankumousta, jonka tarkoituksena on herätellä ihmisiä vastuullisempaan kulutukseen. Kollaasi haastoi mut ja lähdin kyllä mielenkiinnolla mukaan. Laskin kaikki vaatteeni vaatevallankumouksen kunniaksi. Yllättikö omien vaatteiden määrä? Kyllä itseasiassa vähän. Mulla on kaiken kaikkiaan 251 vaatetta. Näihin en laskenut mukaan varastooni viemääni paria takkia ja muutamaa neuletta mitä sinne ehdin viedä. Siellä ei kuitenkaan tällä hetkellä kovin montaa vaatekappaletta ole. Joka tapauksessa ne mukaan laskettuna luku pysyisi alle 260. Muuten tuo tulos kuulostaa aika suurelta, koska omasta mielestäni omistan suhteellisen vähän vaatteita. Voisin vähän eritellä mistä vaatteista ja niiden määristä tuo kokonaissumma koostuu.
44 paitaa (topit, t-paidat, pitkähihaiset ym), housuja 21, alusvaatteita & sukkia yhteensä reilu 100, mekkoja 16, takkeja 10, kenkiä 17 paria, huiveja 4. Tässä osa mistä tuo summa koostuu. Ja siis karmea totuushan on se, että suurinta osaa näistä vaatteista ei tule juurikaan käytettyä. Mun vaatekaapin sisältö koostuu hyvin paljon sellaisista vaatteista, joita ei tule oikeastaan paljoakaan pidettyä, mutta joita ei hanno heittää pois, koska "kyllä mä vielä joku kerta...". Suurin osa vaatteista on myös jo monta vuotta vanhoja.

Mun oma vaatteiden ostaminen on kyllä muuttunut vuosien varrella. Ennen tuli osteltua aika paljonkin niitä "tää on ihan söpö"-vaatekappaleita. Nykyään harkitsen aika tarkkaan mitä ostan. Nykyään kun ostan vaatteita, ne on sellaisia, jotka on niin ihania. että ne on vaan pakko saada. En myöskään kauheasti osta mitään trendivaatteita vaan tykkään ostaa enemmän sellaisia ns. klassisia ja yksinkertaisia vaatteita, joita tulee käytettyä sitten pitkään. Toki niitä hutiostoksia myös tulee - varsinkin nettiostoksista. Koko ei täsmääkään tai se ei tunnukaan mukavalta päällä. Mä oon valitettavasti aika huono palauttamaan tuotteita, mutta kuitenkin tykkään kierrättää vaatteita. Yritän myydä vanhoja vaatteitani kirppareilla tai sitten ihan lahjoitan eteenpäin. Aika harvoin tulee heitettyä vaatteita roskiin, ellei ne ole jo niin käytettyjä, että ne on ihan täynnä reikiä. :D Vielä vain enemmän pitäisi antaa vaatteita eteenpäin eikä varastoida niitä "ehkä vielä joskus.."-vaatteita kaapissa.

Mä haastan just sut mukaan Vaatevallankumoukseen! Paljonko sun kaapista löytyy vaatteita? Ootko omistanut ne jo pitkään vai löytyykö kaapista paljon tuoreita löytöjä?

Pois mukavuusalueelta | Asu

25.4.2018

Oon jo pidempään harkinnut tällaisen "bloggaajalätsän" hankkimista. Nyt mä sitten vihdoin sellaisen hommasin. Hatuilla on mun mielestä niin helppo saada asuihin vähän jotain extraa. En oo tottunut kuitenkaan käyttämään hattuja, joten tää on vähän ulkona mun mukavuusalueelta. Mutta ehkä mä vielä jonain päivänä osaan käyttää hattuja, niin ku oisin käyttäny niitä aina. Who knows? Välillä on kuitenkin kiva kokeilla uutta! 


Lätsä H&M | Takki H&M | Paita Forever21 | Neule H&M
Farkut 2nd hand | Kengät Skopunkten
Mitäs tykkäät asusta? Yay or Nay?

Koskettavien biisien playlist

23.4.2018

Mä oon sellainen musiikin kuuntelija, että muhun iskee aina eniten ja ensimmäisenä se itse musiikki ja rytmi. Sitten jonain päivänä, kun jaksan keskittyä kuuntelemaan biisin sanoja niin saatan saada sellaisia ahaa-elämyksiä, että vitsi tää biisi onkin tosi surullinen tai koskettava. Sit se biisikin saa ihan erilaisen merkityksen. Mulle käy aina välillä näin. Esimerkiksi Eminemin - Stan biisi on tämmönen. Tykkäsin ja jammailin tähän todella pitkään ihan vaan musiikin ja rytmin takia. Sit jonain päivänä selvitin mitä siinä lauletaan ja itkuhan siinä tuli. Se biisi onkin aika surullinen. Ajattelinkin nyt listata teille muutaman biisin, jotka koskettaa mua.


Näistä mun lemppareimmat biisit on toi Sian & Suvi Teräsniskan biisit.♡ Oliko nää biisit sulle tuttuja ja mikä näistä on sun lemppari? Vai iskeekö tällainen musa suhun ollenkaan?

Kevään kehysmuotia

21.4.2018*Yhteistyössä Instrumentarium

Palaillaan vielä hetkeksi Indiedaysin Blog Awardseihin. Siellä oli taas tälläkin kertaa Instrumentarium edustettuna ja mun mielestä on aina niin hauskaa päästä testailemaan erilaisia kehyksiä. Kehyksiä etsiessä turvaudun itse aina sellaiseen tuttuun ja turvalliseen. Mustaan ja vähän saman mallisiin kehyksiin mitä mulla on aina ollut. Välillä on kuitenkin kiva kokeilla muitakin. Tällä kertaa Instrun pisteellä kokeilin mm. yksiä punaisia kehyksiä ja taisin kokeilla nudejakin ellen väärin muista. Kuviin kuitenkin valikoitui sellainen malli, jonka voisin kuvitella jopa ostavani!

Mulla olisi taas edessä uusien silmälasien osto, koska näkö on taas ylläriylläri heikentynyt. Vähän aikaa itseasiassa kerkesin jo panikoida, että mulla on silmänpainetauti, koska edellisessä näöntarkastuksessa silmänpaineet oli olleet vähän koholla ja sitten yhdistelin mielessäni asioita ja kerkesin pelätä, että siitä johtuen mun näkö heikentyy jatkuvasti ja lopulta sokeudun! :D Kävin sitten uudessa näöntarkastuksessa, joissa silmänpaineet oli ihan ok, joten sain huokaista helpotuksesta! :D Uudet lasit kuitenkin on tarpeen.. Uusien kehyksien etsiminen on aina yhtä haastavaa. Voitaisiin nyt kurkata mitä kivoja kehyksiä Instrulla on tänä keväänä tarjolla!
Mulla sellaiset kasvot, että mulle ei oikein pyöreän malliset kehykset käy. Jos kävisi niin tykkäisin esimerkiksi tällaisista kuin nämä Ray-Banit tai nämä Calvin Kleinin kehykset. Sitten jos uskaltaisin ostaa muunkin väriset kuin mustat ja kasvoille sopisi tuollaiset pyöreämmän malliset niin nämä Lightflyn kehykset voisi olla kivat! Jos taas pysytellään siinä tutussa ja turvallisessa värissä & mallissa niin nämä 5th Avenuen kehykset näyttää tosi kivoilta! Noi viimeisimmät näyttää kyllä oikeasti niin kivoilta, että saatan käydä liikkeessä jopa sovittelemassa. Olisi pakko löytää pikkuhiljaa uudet nyt kun tuolla liikenteessä uskaltaa vielä ajaa näillä laseilla.

Ja siis voidaanko pieni hetki ihastella, kuinka täydellisesti noi aurinkolasit sopii Tuulille, vaikka ne aika nopeasti kuvaan mukaan napattiinkin! Tossa alla on vielä pieni fiilistelyvideo Instrumentariumin pisteeltä gaalaillalta!

Kuvat & video: Jere Viinikainen / www.jereviinikainen.fi

10 ✗ to-do keväälle

20.4.2018

 Etsi itsellesi uusi kevät-takki! Mulla ei ole kovin montaa kivaa kevät-takkia, joten sellainen ois nyt etsintälistalla!
 Kunhan edellisen kameran kotivakuutus asiat saa kuntoon niin pitäisi valita ja tilata uusi kamera ennen kesää!
 Yritä saada kotikodin remontti myös valmiiksi ennen kesää. Oon tehnyt siellä vähän pintaremppaa ja se on vielä aika vaiheessa. Olisi kiva saada se ennen kesää valmiiksi.
 Pidä jääkiekon MM-kisojen aikaan kisakatsomo! En kauheasti urheilua seuraa, mutta jäkiksen MM-kisat on joka vuosi ehdottomasti katsottava!
✗ Värjää uusi kesätukka. Haluaisin vähän ainakin raitoja hiuksiin ja yritän saada tämän värjäysprojektin ennen kesän alkua tehtyä.
 Vedä loppu treeniohjelma kunnialla loppuun! Mulla vaihtui tällä viikolla uusi treenisyklikin, joten motivaatiokin on tällä hetkellä onneksi vähän taas parempi.
 Yritä löytää oma tyylisi Instagramin suhteen. Luulin alkuvuodesta löytäneeni sen oman tyylin, mutta en ole oikein enää varma.. Musta tuntuu, että seilailen monen erilaisen tyylin välillä, koska mikään ei tunnu 100% omalta. Tai ehkä tietäisin miltä haluaisin feedini näyttävän, mutta en osaa sellaista toteuttaa, pöh! Ehkäpä sitten, kun joskus saan sen uuden kameran.
 Kaiva pyörä varastosta, tee keväthuolto ja aloita pyöräilykausi. Nyt kun on liikunta taas otettu elämään, niin mikä olisi hyödyllisin tapa liikkua paikasta toiseen? Pyöräily tietysti! Ja onhan se edullisempaakin kun aina huristella autolla!
 Lue enemmän. Ota itseäsi niskasta kiinni ja käy kerrankin muualla kuin lähikirjastossa ja bongaa uutta luettavaa!
 Päivitä vaatekaappi. Talvivaatteet varastoon ja tilalle väriä ja kevyempää matskua!

Blog Awards 2018

18.4.2018

Mä pääsin tänä vuonna ekaa kertaa mukaan Indiedaysin Blog Awardsiin. Oon ennen käynyt vaan päivätapahtumissa. Tänä vuonna oli perjantaille ja lauantaille järjestetty gaalan lisäksi iltapäivälle tapahtumat, mutta me tultiin Helsinkiin vasta lauantaina ja ajateltiin hyödyntää se aika mitä menisi tapahtumassa laittautumiseen. Ja hyvä niin, koska meille meinasi silti tulla kiire eikä etkoille ihan heti alkuun edes ehdittykään! :D Oon nähnyt jo toinen toistaan upeampia kuvia gaalasta muiden blogeista. Ajattelin itse tänä vuonna keskittyä enemmän nautiskelemaan kuin valokuvaamaan, joten mulla on teille vain muutama puhelimella napsaistu kuva! Kuvasin gaalasta kuitenkin pienen videon, joten pääset sen kautta ehkä paremmin fiilikseen kiinni! Oli kyllä ihanaa päästä moikkaamaan uusia ja tuttujakin blogitytsyjä!♡ Pieni ujous kyllä iski, joten ihan kaikkia en sitten uskaltanutkaan mennä moikkaamaan keitä olisin halunnut, haha! :D
Blogigaala
Blogigaala
Blogigaala
Blogigaala
Kuva: Henri Ilanen
Emmi & Tuuli♡   
Blogigaala

Tässä vielä pientä pätkää, minkä kuvasin gaalassa!

Spring vibes | Outfit

16.4.2018

Vitsi mikä ihana sää oli koko viime viikon!♡ Mulle ainakin tuli niiiin kevätfiilikset jo! Aurinko paistoi koko viikon ja saatiin nauttia plussakeleistä. Kyllä se kesä sieltä lähenee! :)
Oon ennen ollut sellainen mustiin pukeutuja ja mun vaatekaappi on edelleenkin kyllä 80% mustia vaatteita. Nyt oon koko ajan enemmän ja enemmän tykästynyt vaaleisiin sävyihin. Valkoinen, vaaleanpunainen ja nyt uutena juttuna oon ihastunut siniseen! Etsinnässä olisi myös joku ihanan hempeän keltainen paita. En oo vielä löytänyt täydellistä yksilöä. Jos ootte bongannut jostain just sellaisia hempeän keltaisia vaatteita niin saa vinkata!

Tykkään tosta kuvien asusta ihan super paljon & siitä saattoi tulla mun lemppariasu jopa! Mitä te tykkäätte?
Outfit
Outfit
Sneakers
Outfit
Outfit
Paita New Yorker | Farkut 2nd hand | Kello Ebay | Kengät Skopunkten
Outfit
Onko sun tyyli suurimmaksi osaksi tummia vaatteita vai tykkäätkö pukeutua myös vaaleampiin sävyihin?

Lately

13.4.2018

Taas olisi aika käydä läpi viime viikkojen kuulumisia puhelinkuvien kera. Näitä on kiva tehdä ja vähän muistella itsekin, että mitä kaikkea viime viikkoihin on sisältynyt. Näiden kuvien lisäksi on viikkoihin mahtunut myös remonttia. Saatiin viime kerralla asennettua kotikodin mun huoneeseen laminaattilattia. Vihdoin ja viimein huone vaikuttaa taas hetken jopa ihan huoneelta eikä pelkästään remonttikaaokselta. Huoneesta puuttuu vielä puukatosta kuultomaali sekä lattia- ja kattolistat. Sitten alkaa olla se huone aikalailla valmis! Seuraavaksi keskitytäänkin sitten yläkerran käytävän remonttiin. Hommaa riittää kyllä! Mutta vitsi miten kivaa sitä on tehdä kun huomaa sen oman kätensä jäljen ja sen muutoksen. Noh.. Ei nyt höpistä enempää rempasta! :D Mennään kattoo mitä kaikkee muuta olen tehnyt!
1 | Käytiin vähän shoppailemassa Kuopiossa Matkuksessa. Löysin söpöt Boyfriend-farkut, mutta ei nää kuitenkaan lähtenyt mukaan. Nää oli ihan kivat, mutta ei ehkä ihan täydellisesti istunut. En sitten halunnut kiikuttaa kassalle sellaisia farkkuja, joista en ole ihan varma. 2 | Ikeassa käytiin myös ja yllättävän vähän lähti juttuja mukaan! :D Isoimmat ostokset oli huoneeseeni uusi pöytä ja verhotanko. Sen lisäks lähti mukaan kaikkea perus pikkusälää kuten kynttilöitä etc!
3 | Kuopiosta löytyi itselleni alennukseta nämä ensimmäiset valkoiset tennarit. Kohta on onneksi kadut pikkuhiljaa kuivat ja pääsee ottamaan nää käyttöön! 4 | Kuopiossa piti käydä myös moikkaamassa tätä Tuulin "vauvaa". Toinen oli kasvanu ihan hurjasti!
5 | Treenejä on vedetty, vaikkakin motivaatio on lähtenyt karkuun, oivoi! :D 6 | Hommasin itselleni myös tälläsen lätsän ja en ole vielä osannut päättää, sopiiko tää mulle vai ei. Kyselinkin Instagramissa teidän mielipiteitä ja suurin osa oli sitä mieltä, että sopii. Pitää siis vaan yrittää käyttää tätä ja totutella! :)

Treffattiin Kuopion reissulla myös Susannan kanssa ja vitsi miten oli kiva nähdä! :) Uusien blogitytsyjen tapaaminen on aina ihan huippua! Lauantaina gaalassa toivottavasti tapaa taas uusia bloggaajatytsyjä, can't wait!

5 x tällä viikolla...

9.4.2018

Ihanaa maanantaita tyypit!♡ Oon jotenkin tosi innoissani tästä viikosta, vaikka täällä sataa tälläkin hetkellä vettä.. Vaikka sää hieman latistaa tunnelmaa, niin kevään merkit piristää mieltä! Tiet alkaa olemaan melkein jo sulat, linnut laulaa & bongasin jo joutseniakin! Ostin myös viikonloppuna uudet popot, enkä malta odottaa että tiet kuivaa ja pääsen käyttämään niitä. Säätiedotus lupailee myös aurinkoista säätä melkein koko viikolle, todella toivon, että ennuste pitää paikkansa! Toivottavasti teillä on alkanut viikko yhtä kivoilla fiiliksillä.♡ Aattelin listata teille mitä suunnitelmia mulla on tälle viikolle, joten käydään kurkkaamassa!
Valmistautumista lauantain Blog Awards gaalaan; pitää varmistaa majapaikan osoite, selvittää millä busseilla pitää liikkua, sisään ajaa uudet (ihanat) korkkarit, hommata rakkolaastareita ja tietysti päättää gaala-asu!!
Pitäisi päästä kunnolla kiinni taas treeneihin ja ruokavalioon. Viime viikko oli aika hektinen ja niimpä tuli vähän laiminlyötyä treenejä sillä verukkeella, ettei muka ollut aikaa. Höpöhöpö...
Mahdolliset yhdet asukuvailut?! Toivottavasti ainakin! Oon pukeutumisen suhteen jo ihan kevätfiiliksissä, enkä malta odottaa että säät lämpenee ja pääsee kunnolla pukeutumaan keväisesti!
Pitäisi myös saada uuden kameran hankintaa eteenpäin. Ensin pitäisi hoitaa vanhan kameran kotivakuutus jutut kuntoon. Sitten pitäisi päättää taas uusi kamera.. Miten voi olla näin vaikeeta löytää omalla budjetilla just sellanen kamera ja niillä ominaisuuksilla mitä haluaa?
Jos sää on tällä viikolla sitä mitä se on luvannut, pitää yrittää myös ulkoilla ja nautiskella auringosta mahdollisimman paljon! Siitä saa niin paljon energiaa.

Pst. Blogilla on nyt uusi osoite! Blogin löytää nykyään osoitteella www.katjajohanna.fi !

Ensivaikutelma: Dermosil

7.4.2018

*Yhteistyössä Dermosil.fi kanssa
Pääsin tekemään yhteistyötä ihanan Dermosilin kanssa. Onko Dermosil sulle tuttu? Kyseessähän on siis suomalainen yritys. Tuotteita löytyy moneen lähtöön: ihonhoitoon, hiustenhoitoon, meikkejä ja ravintolisiä. Oon tiennyt Dermosilistä jo kauan ja mulla on aina ollut todella hyvä kuva tästä yrityksestä! Heidän tuotteitaan ei ole myöskään testattu eläimillä!
Törmäsin pariin hauskaan faktaan, kun tein vähän taustatutkimusta tätä postausta varten ja ajattelin jakaa ne teidänkin kanssa. Dermosil on perustettu vuonna 1988, joka sattuu olemaan myös mun veljen syntymävuosi. Dermosilin verkkokauppa on perustettu 1996, joka sitten on meitsin syntymävuosi! :D Tää oli musta jotenkin hauska sattuma! :D

Olen aikaisemmin saanut heidän tuotteitaan mm. lahjaksi, mutta jostain syystä ei ole itse tullut tilattua heiltä tuotteita. Nyt halusinkin päästä testailemaan heidän tuotteitaan kunnolla. Sainkin mahdollisuuden tilata mieleisiä tuotteita ja ostoskoriin päätyikin aika paljon ihonhoito-tuotteita, koska oon nyt innostunut ihonhoidosta enemmän kuin ennen. Mennään kurkkaamaan mitä kaikkea mulle posti toi tullessaan! Olen käyttänyt näitä tuotteita vain vasta vähän aikaa, joten en osaa vielä kertoa vaikutuksia ihon kuntoon, mutta kerron teille mun ensivaikutelman tuotteista!
Ihonhoito
Syväpuhdistus | "Dermosil Kasvojen syväpuhdistus sisältää savea, joka imee talia ja epäpuhtauksia kuorien samalla kasvojen ihoa."
Tää tuote lupaa hyvää ja odotan innolla, että paraneeko mun ihon kunto tämän käytön myötä. Tää sisältää myös mentolia, joka jättää kasvojen ihon tosi raikkaan tuntuseksi.  Oon kyllä tykännyt käyttää tätä! 
Arganöljy
Hiusnaamio | "Hoitaa kuivia, käsiteltyjä hiuksia sekä kosteuttaa ja palauttaa niiden luonnollisen kiillon." Oon ehtinyt käyttää tätä vasta kerran, mutta tykkään tän tuoksusta! Latvat ei myöskään ole olleet ihan tavanomaisen karheat, vaikka ihmeitä tämä tuote ei ole yhdellä kerralla saanutkaan aikaan.
Jalkavoide | "Hoitava ja täyteläinen voide sisältää sheavoita, manteliöljyä, mangovoita ja sitrusöljyjä, jotka kosteuttavat ja pehmentävät jalkojen ihoa." Kärsin kuivista jaloista ja olen testannut monenlaisia rasvojakin ja paras on ollut lahjaksi saamani Dermosilin rasva. Siksipä halusinkin ottaa testiin tällaisen Shea-version! Tätäkään en ole ehtinyt käyttää vasta kuin kerran, joten en jalkojen pehmeydestä osaa vielä oikein sanoa. Tässä on ihanan miellyttävä tuoksu! Jos siis sitruksisesta tuoksusta tykkää!
Ihonhoito
Savinaamio | "Syväpuhdistava savinaamio epäpuhtaalle, rasvaiselle ja sekaiholle. Sisältää aitoa savea." Oon innostunut nyt myös kasvonaamioista ja nimenomaan vielä syväpuhdistavista. Ensivaikutelma tästäkin on tosi hyvä!
Kasvovoide | "Pehmentävä ja hoitava kasvovoide, joka rauhoittaa herkästi punoittavaa ihoa. Voide lievittää ärsytystä, kosteuttaa tehokkaasti ja tukee ihon pintaverenkiertoa, jolloin ihon sävy tasoittuu." Mun kasvojen ihon yksi ongelmista on punoittava iho. Siksi kun bongasin tän Dermosilin sivuilla niin oli pakko ottaa tää testiin. Tääkin vaatii pidemmän ajan ennenkuin mahdollisia tuloksia näkee. Tää tuntuu tosi miellyttävältä kasvoilla ja tää kuivuu nopeasti, mistä iso plussa! Tää myös rauhottaa just ihoa, joten tätä on hyvä käyttää just esimerkiksi naamion jälkeen.
Ihonhoito
Peitevoide | "Peittää finnit ja mustapäät. Hoitaa ihoa ja vähentää iholla jo olevia epäpuhtauksia. Säännöllisesti käytettynä ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Sisältää Regu®-Sebiä, joka normalisoi ihon talineritystä." En edes tätä tilatessani tajunnut, ettei tässä ollut ollenkaan sävyn valintaa. Onneksi tämä sopii mulle tosi hyvin! Tää peittää suhteellisen hyvin - ei ihan täydellisesti, mutta tämän kanssa pärjää. Jännityksellä jään odottamaan vaikuttaako tää epäpuhtauksien syntyyn - niin kuin tää lupaa!
Dermosil
Nestemäinen huulipuna | "Huulipuna on täyteläisen peittävä, eikä tunnu huulilla kuivattavalta." Tämä huulipuna kyllä lunastaa lupauksensa! Pigmentti on todella hyvä ja vaikka tän koostumusta ei voisi kevyeksi kuvailla on tää silti melko huomaamaton huulilla! Itse ainakin ihan jopa unohdin, että mulla on tätä huulilla ja mä oon aika herkkä tuntemaan nestemäiset huulipunat aika kuivattaviksi!
Multivitamiinit + ruusunjuuri | "Sisältää B-ryhmän vitamiineja sekä C-, D- ja E-vitamiineja, foolihappoa, biotiinia, sinkkiä, jodia, mangaania, molybdeeniä, kuparia, kromia, seleeniä ja ruusujuurta." Nää vitamiinit lupaa elinvoimaa & energiaa. Halusin ottaa nää testiin, koska oon tuntenut itseni viime aikoina vähän väsyneeksi ja haluan kokeilla olisiko näistä nyt sitten apua!

Yhteenvetona voisin sanoa, että ensivaikutelma kaikista tuotteista mulla on todella hyvä! Jään innolla seurailemaan millaisia tuloksia saan näillä aikaan, paraneeko esimerkiksi mun ihon kunto. Hinta-laatusuhde on myös näissä tuotteissa kohdillaan. Ja ihan näin esteetikkona täytyy myös sanoa, että onhan nää pakkaukset myös aika nätit!♡

Kuntoprojekti vol. 268

5.4.2018


*Yhteistyössä Fitverstaan kanssa
Mä kuulun niihin ihmisiin, jotka alottaa vähän väliä uuden kuntoprojektin tai dieetin ja joiden motivaatio riittää viikon tai jopa alle.. Kesäkuntoa on tavoiteltu about vuodesta 2012 eikä siihen ole vieläkään päästy! :D Siis mun itsekuri on vaan niin huono.. Nyt oon taas ruvennut inhoamaan omaa peilikuvaa, kun kiloja on ilmestynyt lisää. Vaikka ne ei näy vaa'alla?! Joka tapauksessa päätin, että haluan päästä eroon noista ilmestyneistä kiloista ja haluan taas katsoa itseäni peilistä ilman inhoa. Nyt on siis korkea aika taas tehdä jotain. Kävin tuumasta toimeen ja pääsin yhteistyönä Fitverstaan kanssa kokeilemaan treeniohjelmaa ja ruokavaliota.

Miten projekti on sitten lähtenyt käyntiin?
Reilu viikko on nyt ohjelmaa takana ja treenit on tuntunut todella raskailta ja niiden takia motivaatio ei ole ollut erityisen korkealla. En ole kuitenkaan luovuttanut vaan oon tehnyt treenit oman kunnon ja jaksamisen mukaan. Ruokavaliota en ole ihan täydellisesti noudattanut, ihan vaan jo koska on pitänyt elää vähän pienemmällä budjetilla. Olen kuitenkin yrittänyt noudattaa ruokavaliota sen minkä olen tässä hetkessä pystynyt sekä soveltanut sitä IBS:n ja omien makumieltymyksienkin mukaan. Vedenjuontia pitäisi lisätä, mutta en vaan koskaan sitä muista! En ymmärrä miten oppisin siihen. Vinkkejä?
Maitorahkaan sen sijaan olen ihastunut! Jos joku olisi mulle pari vuotta sitten sanonut, että tuun tykkäämään maitorahkasta niin olisin kyllä vaan nauranut! :D Muistan kuinka pari vuotta sitten vielä yritin irvistellen syödä maitorahkaa. Nyt se uppoo marjojen kanssa enemmän kuin hyvin!
Toi Fitverstaan ohjelma on kyllä ihanan selkeä! Ei ole ohjeita lukiessa mennyt sormi suuhun, vaikka tää onkin ensimmäinen tällainen ohjelmapaketti mulle! Ehkä parasta kuitenkin on heidän Syke-sovellus, josta näkyy treenit, ruokapäiväkirja ja sinne voi myös kirjata unet, fiilikset ym. Niin helppo tehdä esimerkiksi treenit ton sovelluksen kanssa, koska siellä on kaikki treenit liikeohjeiden kanssa ym!

Haluaisitteko projektin lopussa vähän mittojen ja painon vertailua? Vertailukuvia en uskalla luvata, koska en tiedä rohkenenko laittaa ainakaan aloituskuvia. Katsotaan!

Onko Fitverstas sulle aiemmin tuttu? Kuuluuko liikunta sun elämään vai nautiskeletko elämästä ilman turhaa urheilua? :D

Persoonallisuustesti - kuinka hyvin pitää paikkaansa?

3.4.2018

Tein vähän aikaa sitten persoonallisuustestin ja ajattelinkin nyt vähän käydä läpi kuinka hyvin tämä piti mun kohdalla paikkaansa. Mennään siis katsomaan! Varoitus: pitkä postaus tiedossa!

“PUOLUSTAJA”-PERSOONALLISUUS
(ISFJ-A / ISFJ-T)

"Puolustaja on melko ainutlaatuinen persoonallisuustyyppi, sillä monia tämän persoonallisuustyypin ominaisuuksista on vaikea johtaa yksittäisistä luonteenpiirteistä. Vaikka puolustajat ovat empaattisia, he voivat olla hurjapäisiäkin puolustaessaan perhettään tai ystäviään, ja vaikka he ovat hiljaisia ja pidättyväisiä, heillä on usein hyvät ihmissuhdetaidot ja vakaat sosiaaliset suhteet; ja vaikka he etsivät varmuutta ja vakautta, he voivat olla hyvinkin avoimia muutokselle, kunhan he kokevat tulevansa ymmärretyksi ja kunnioitetuksi. Kuten niin monien asioiden kohdalla muutenkin, myös puolustajat ovat paljon enemmän kuin osiensa summa, ja vasta kokonaisuus tekee jokaisesta puolustajasta oman persoonansa."
Tää pitää kyllä niin hyvin paikkaansa. Mua voi hyvin kuvailla pidättyväiseksi ja hiljaiseksi - etenkin uusien ihmisten seurassa. Mutta jos joku satuttaa mun läheistä niin ai että, kun menee tunteisiin! Muutoksille avoin ei kuitenkaan ehkä oo ihan se oikea kuvaus musta! :D Pysyn kaikista mieluiten sillä tutulla ja turvallisella mukavuusalueella! Esimerkiksi olen pyöritellyt aina silloin tällöin ajatusta muutosta toiseen kaupunkiin, mutta koskaan en ole päässyt sinne asteelle, että sitä edes kovin vakavasti harkitsisin, koska paniikki iskee! :D Tällä seudulla asuu perhe ja ystävät niin ei täältä halua lähteä.♡ Vaikka Jyväskylä aika lailla kyllästyttääkin jo..

"Puolustajat ovat todellisia altruisteja ja kohtaavat ystävällisyyden äärimmäisellä ystävällisyydellä ja sitoutuvat uskomaansa työhön ja uskomiinsa ihmisiin innolla ja jalomielisyydellä."
Yritän aina olla kaikille mahdollisimman ystävällinen! Samoin yritän aina tehdä työni mahdollisimman tunnollisesti ja ahkerasti.

"Puolustajat ovat luontaisesti sosiaalisia, mikä on epätyypillinen luonteenpiirre introverteille persoonille. Heillä on loistava muisti, mutta he eivät käytä sitä tiedon ja nippelitiedon tallentamiseen, vaan painavat mieleensä asioita ihmisistä ja heidän elämästään. Mitä tulee lahjojen antamiseen, puolustajat ovat vertaansa vailla. Heillä on mielikuvitusta ja luontaista herkkyyttä ilmaista anteliaisuuttaan tavalla, joka koskettaa vastapuolta. Joskin tämä tulee esiin työntekijöiden keskuudessa, joita puolustajat todella pitävät henkilökohtaisina ystävinään, perheen keskuudessa puolustajien tunneilmaisu pääse todella valloilleen."
Okei, ensimmäinen kohta, joka menee vähän pieleen. En sano olevani epäsosiaalinen, mutta silti sosiaalinenkaan ei ole täysin oikea sana kuvaamaan mua. Ja mitä lahjojen antamiseen tulee... Siinä mä oon huono! :D Samoin mun muisti.. Ei siinä juurikaan kehumista ole! :D

"Puolustajapersoonat, erityisesti kiihkeät sellaiset, ovat usein pikkutarkkoja, jopa perfektionisteja, ja vaikka he jahkailevat, heidän voi aina luottaa saavan työnsä valmiiksi ajallaan. Puolustajat ottavat vastuunsa henkilökohtaisesti, ylittävät jatkuvasti omia rajojaan ja pyrkivät tekemään kaikkensa ylittääkseen odotukset ja miellyttääkseen muita, sekä kotona että työpaikalla."
Saatan olla jonkin verran perfektionisti ja tunnistan itseni täysin siitä, että koitan miellyttää muita ihmisiä. Rajojen ylitystä en kyllä juurikaan harrasta! :D

"Puolustajien haasteena on tulla huomatuksi tekemästään. He ovat taipuvaisia vähättelemään saavutuksiaan, ja siinä missä heidän kilttiyttään usein kunnioitetaan, kyynisemmät ja itsekkäämmät ihmiset pyrkivät hyötymään puolustajan omistautuvasta ja jalosta tavasta sysäämällä heille työtä ja ottamalla tunnustuksen tehdystä työstä itselleen. Puolustajien on hyvä tietää, milloin on aiheellista kieltäytyä ja puolustaa itseään, jos he haluavat säilyttää itsevarmuutensa ja intonsa."
Tääkin on kyllä niin totta! Ja kyllä, mun kiltteyttäkin on käytetty hyväksi. Onneksi ei ole kauheasti ollut tilanteita, että joku muu olisi ottanut kunnian mun tekemästä työstä.

"Puolustajat eivät koskaan ole täysin kotonaan parrasvaloissa, ja saattavat tuntea olonsa syylliseksi ottaessaan kunniaa tiimissä saavutetuille tuloksille. Puolustajat kykenevät kuitenkin nauttimaan työstään saamastaan tunnustuksesta poikkeuksellisen hyvin, mihin ei moni muu persoonallisuustyyppi kykene."
No jep.. Huomion keskipisteenä olo ei kuulu ihan niihin mun lempparijuttuihin!Ootko jo tehnyt tän persoonallisuus-testin? Kuinka hyvin piti sun kohdalla paikkaansa?
Jos et oo vielä kokeillut, niin käy testaamassa täällä!

Mitä tykkäsit tälläsestä postauksesta? Jaksoitko lukea loppuun asti?

Banana bread

1.4.2018

Innostuin yksi päivä kokkailemaan oikein huolella. Ensin tein ekaa kertaa itse täytettyjä uunipottuja ja iltapalaks tekasin vielä tän banana breadin. Oon aika huono laittaa vaan itelleni ruokaa, joten yleensä tulee syötyä jotain tosi helppoo ja nopeeta. Välillä kuitenkin innostun laittamaan ruokaa oikein pitkän kaavan mukaan. Törmäsinkin tän terveellisen ja helpon banana breadin ohjeeseen ja halusin testata, vaikka oman muistini mukaan banana bread ei oo ollu ihan mun lemppariherkku kuitenkaan. Tästä tuli kuitenkin yllättävän hyvää! Tätä täytyy tehdä useamminkin.
Pieni banana bread

3 tummunutta banskua
3 dl blenderissä jauhettuja kaurahiutaleita
1 rkl kookosöljyä
1 rkl vaniljasokeria
Goji-marjoja


○ Muussaa banaanit kulhossa kookosöljyn kanssa
○ Jauha kaurahiutaleet esimerkiksi blenderissä
○ Lisää jauhot banaanien joukkoon
○ Lisää vaniljasokeri
○ Sekoita tasaiseksi, ripottele gojimarjoja joukkoon
○ Laita taikina uunivuokaan tmv.

Paista 180°C:ssa 30-40 minuuttia. Anna jäähtyä tunnin verran ja sitten voit herkutella! Säilytä jääkaapissa. Jos tykkäät vähän kosteammasta banana breadistä niin kannattaa lisätä taikinaan vähän nestettä tai esim. enemmän kookosöljyä ja vanilja nestemmäisenä.

Alkuperäiseen ohjeeseen tuli manteleita ja vanilja taisi olla nestemäisenä, mutta koska en voi syödä manteleita korvasin ne Goji-marjoilla. Voisin laittaa Goji-marjoja melkein mihin vaan, ne on niin hyviä!

Kuuluuko banana bread sun herkkuihin?
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan