Vertailussa Essie & Essence

6.3.2018

Ostin vähän aikaa sitten itselleni ensimmäisen Essien lakan, joka on täälläkin vilahdellut. Vähän myöhemmin kävin Essencen hyllyllä ja mukaani lähti vähän samanlainen sävy kuin tuo Essien ja halusinkin tehdä teille ja itsellenikin tällaista vertailua näistä. Tuo Essencen on vähän kylmempi sävy. Essien lakka maksoi mulle alennuksessa 11,35€ ja tuo Essence lakka 1,99€ eli onhan näillä hurja hintaero! Katsotaan miten se vaikuttaa käytössä.


Kuten ylemmistä kuvista näkee, niin Essencen lakkaa riitti vain yksi kerros saamaan peittävä lopputulos. Essiellä oli pakko laittaa kaksi kerrosta. Laitoin molempia kuitenkin kaksi kerrosta ja päälle laitoin päällyslakan.
Ensimmäisen päivän jälkeen näissä ei suurta eroa näkynyt, molemmissa oli kuitenkin jo pientä kulumista havaittavissa. Tuon Essien käden kynsissä näkyy keskisormessa tuo ruttu, joka oli ihan itse aiheutettua, kun en malttanut antaa lakan kuivua tarpeeksi ennenkö rupesin touhuilemaan, joten se ei ole kulumaa.
Kolmannen päivän jälkeen ero on jo aika selkeä. Essencen lakka on kulunut paljon enemmän kuin Essien.

Mikä on sitten mun mielipide näistä? Noh.. Omasta mielestäni Essie ei hinta-laatusuhteeltaan mielestäni kohtaa. Vaikka lakka on hyvä - pitäisi mielestäni melkein 12€:lla saada silti mielestäni parempi lakka kuin about 3-4€ Mavalan lakka. Pysyvyys on mielestäni about samaa luokkaa kun Mavalan lakoissa ja hinta on kuitenkin n. kolme kertaa korkeampi. Tykkään hurjasti Essien laajasta sävyvalikoimasta, mutta hintaa voisi mielestäni vähän vielä pudottaa.
Miten Essence sitten suoriutui? Olen ennenkin käyttänyt Essencen lakkoja ja näin nopea kuluminen ei siis tullut yllärinä. Tykkään siitä, että näillä lakoilla se yksi kerros riittää, joten lakkaakin riittää pidempään. Jos kaipaat kynsilakkaa vaikka vain yhdelle illalle tai päivälle - Essence suoriutuu siitä hienosti! Tai jos muuten vaan tykkäät vaihdella kynsilakkaa usein, niin tämä kahden euron lakka on siihen hyvä valinta!

Onko sulla jomman kumman merkin lakkoja käytössä? Tai molempia? Mitä sä tykkäät niistä?

18 kommenttia:

 1. Tää oli kyllä oikeesti törkeen hyvä postaus! En yleensä itekkään tykkää ostaa kalliita lakkoja ja tää nyt oli piste i:n päälle :D

  VastaaPoista
 2. Essence on kauniimpi näistä, mutta Essiellä on kyllä parempi pysyvyys, joten sellainen win or loose -tilanne molempien kohdalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itse asiassa tykkään itsekin enemmän tällä hetkellä tuosta Essencen sävystä. Essietä tulee käytettyä enemmän varmaan kesällä! Niin se on totta - riippuu niin paljon miten lakkoja tykkää käyttää! :)

   Poista
 3. Onpas havainnollistava postaus! Vois kuvitella, että tuon hintaisella lakalla kuin Essie peittävyys ois vähän parempaa mutta ei :D Mä tykkään essencen lakoista, vaikka niillä ei kovin kummoinen pysyvyys olekaan. Mutta en muutenkaan käytä kynsilakkaa arjessa oikeastaan ollenkaan, joten mua se ei haittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Jep, mäkin odotin Essieltä aika paljon, mutta ei se kyllä täyttänyt mun odotuksia. Noniin, Essence suoriutuu kyllä hienosti, jos haluaa just vaikka yhdeksi päiväksi jonkun lakan! :)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! :) Multa löytyy useampikin noita Essencen lakkoja ja tykkään! Juurikin tuon takia, kun niissä on hyvin pigmenttiä niin yksikin kerros riittää :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on jonkun verran Essien lakkoja, jotka olen kaikki ostanut jostain tarjouksista ja silloin hinta on ollut ihan ok laatuun nähden. Normihinta on mun mielestä noissa liian korkea ja perustuu vaan merkkiin, eikä laatuun. Omassa käytössä olevista parhaiten pysyvät lakat on Kone Helsingiltä ja Kikolta, joissa molemmissa lakkojen hinta on ollut alle 3€! Kynsilakoissa hinta ei kyllä oikein ollenkaan tunnu korreloivan laadun kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kyllä samaa mieltä että Essien hinta perustuu nimenomaan merkkiin. :/ Aijaa okei! Kikoa en olekaan kokeillut.

   Poista
 6. Tää oli kiinnostavaa! Ja yllätyin myös tuloksista, itse vannon Essien nimeen! Omistankin niitä vajaa 20 kpl ja luovuin suosiolla kaikista muista merkeistä viimeksi kun konmaritin tavaroitani. :D Vaatemyyjänä työskentelevänä mikään muu lakka ei vain ole kestänyt samalla tavalla, laiskana en edes käytä ikinä päällyslakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Oho vau! No se voi olla ihan hyvä, jos ei jaksa joka toinen päivä vaihtaa lakkaa. Itse käytin päällyslakkaakin, mutta ei toi pysyvyys ollut omasta mielestäni silti mitenkään ihmeellinen.

   Poista
 7. Mahtavaa että olet tehnyt tällaisen vertailun, hinnalla on eroa! Essien lakkoja on ollut ja oon aina tykännyt niistä!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Okei! :)

   Poista
 8. Super hyvä vertailupostaus. Itse käytän harvoin kynsilakkoja, mutta tämän postauksen perusteella valitsisin Essencen kynsilakat :)

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, että tykkäsit! :) Nojoo, se on hyvä valinta! :)

   Poista
 9. Hei loistava postaus! Tällaiset vertailut on ihan mahtavia :) Multa löytyy molempien merkkien lakkoja, vaikken olekaan enää vuoteen käyttänyt kynsilakkaa. Essie oli aikoinaan mun lemppari ihanien sävyjensä ja pysyvyytensä vuoksi, mutta toi on ihan totta, että Essien lakkoja täytyy laittaa oikeastaan aina useampi kerros :D

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että tykkäsit! :)<3 No niimpä! :) Joo niiden sävyvalikoima on huikea!

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan