Kiitollinen just nyt

2.3.2018

Vaikka en varmasti ole ainut, joka fiilistelee jo alkavaa kevättä ja on innoissaan lisääntyneen auringon määrästä, haluan silti vielä hetkeksi pysähtyä fiilistelemään kulunutta talvea. Ja vaikka yhden fiilistely postauksen talvesta jo teinkin, haluan silti vielä kirjoitella aiheesta ennenkö nämä pakkaskelit vaihtuvat plussakeleihin. Ollaan tänä talvena saatu nauttia kunnon talvesta. Muistan moniakin vuosia, kun lunta ei ole ollut juurikaan tai säät on ollut lähes koko talven loskaisia ja kunnon pakkasista ei ole ollut tietoakaan. Oon nauttinut tästä talvesta niiin paljon. Meillä on ollut ainakin täällä päin ihan super paljon lunta. Odottelin myös kunnon pakkasia ja vihdoin niitä saatiin ja nekin teki mut niin iloiseksi - sen lisäksi ollaan saatu nautiskella auringosta ihanan monena päivänä! 
Käytiin yksi päivä siskon kanssa luistelemassa järven jäällä. Se oli ihan parasta! Aurinko paistoi & oli super kaunista. Vaikka pakkasta jonkin verran olikin, niin ei se tuntunut niin pahalta kun aurinko lämmitti ja liikkumalla tuli myös lämmin. Kai ootte muistanut harrastaa talviliikuntaa nyt kun se on vielä mahdollista? Mä ainakin aion vielä käydä tuolla järven jäällä luistelemassa ennenkö se alkaa sulaa, se oli niin kivaa!
Niin kiitollinen fiilis tästä ihanasta talvesta♡

6 kommenttia:

 1. Ihana nähdä iloista juttua talvesta ♥ Kuulee niin paljon sitä kuinka talvi tympäisee, masentaa ja saisi olla tulematta koskaan. Itse tykkään kaikista vuodenajoista, koska niistä jokaisessa on jokin oma ainutlaatuisuutensa. Mutta kyllä sitä kevättä tottakai odottelee, se kun lienee se lempparivuodenaikani :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! :)♡ Mustakin olis tosi tylsää, jos meillä ei olis vuodenaikoja!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Mä oon myös kiitollinen näistä neljästä vuodenajasta, koska antaahan ne paljon enemmän mahdollisuuksia puuhailuun <3

  VastaaPoista
 3. Samaistun<3 Olen myös ollut ihan älyttömän onnellinen tästä talvesta, kun se on ollut kylmin ja lumisin talvi pitkään aikaan. Ulkona on niin kaunista näillä keleillä :) Mekin käytiin lauantaina luistelemassa järven jäällä ja oli niin kivaa että koitetaan ehtiä vielä uudelleenkin!

  www.ellileppiniemi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! :) Se on kyllä super kivaa, yritän itsekin ehtiä käydä jäällä vielä monta kertaa! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan