Flunssaa & muita kuulumisia

12.3.2018

Ei ole kauaakaan, kun täälläkin teille hehkutin kuinka inspiroitunut olo mulla on. Noh.. Ei ole enää. Siksi täälläkin on nyt ollut vähän hiljaisempaa kuin normaalisti. Mulla alkoi uudet työkuviot ja aina töistä päästyäni ajattelen, että haluan vaan loppupäivän rentoutua ja katsoa Viaplayta. Melkein kaikki mahdolliset vapaapäivät käytän remonttiin, jota tehdään kotikotona. Saatte kuvia sieltä kunhan siellä mun huone valmistuu! Menee varmaan vielä vähän keväämmäksi. 
Nyt kun aurinkoakaan ei ole paljoa näkynyt, huomaa myös että se vaikuttaa energiatasoon. Tilasin just uusia vitskuja testiin, joten toivotaan että niistä saisi vähän lisäboostia! Nyt kuitenkin istahdin koneelle ja päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoitella teille vähän tän hetken kuulumisia! Oon pari päivää kärsinyt kurkkukivusta ja nyt meinaa olla kauhea nuha. Kauan siltä flunssalta selvisinkin, mutta nyt se mokoma sitten iski. Ja lauantaina olisi taas blogimiitti. Toivon niin paljon, että selviäisin tästä flunssan poikasesta ennen sitä!
Mulla on tulossa teille yhteistyö-postaus & tuotteiden arvostelupostaus, en malta odottaa että se paketti saapuu postiin ja pääsen testailemaan uusia juttuja! Joka tapauksessa pahoittelen tätä vähän hiljentynyttä postaustahtia. Kunhan pääsen noissa uusissa työjutuissa vähän perille, flunssa hellittää & toivottavasti aurinkokin alkaa meille näyttäytymään useammin ja sitä kautta toivottavasti saan lisäenergiaa niin yritän teille saada vihdoin mm. muokattua kodin esittely kuvat ja videon loppuun. Eteisen muutoksestakin tulossa vihdoin kohta puoliin postausta!

En mä ole täältä mihinkään kadonnut enkä ole unohtanut teitä!♡

6 kommenttia:

 1. Uu, jään odottamaan yhteistyöpostausta! :) Bette Box noudettu, avattu ja otettu kokeiluun myös täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Noniin! Toivottavasti oli hyvä! :)

   Poista
 2. Se on kyllä ihan älytöntä miten motivaatiotasot ailahtelee täälläkin päin, ja jotenkin ainakin mulla ne suurimmat inspiraationpuuskat iskee 5min ennenku pitäis mennä nukkumaan, oli se sitten blogi, kodin uudelleen sisustaminen tai koulutehtävät :Dd Toivottavasti sulla flunssa hellittäis pian! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, mullaki aina välillä just tyyliin sillee ku oot nukahtamassa niin iskee joku huikee idea! :D Toivotaan! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan