3 x asuideaa ystävänpäiväksi

11.2.2018

Joko sulla on suunnitelmia ystävänpäiväksi? Onko treffit tiedossa vai vietätkö päivää ystävien kanssa? Jos on suunnitelmia tiedossa niin tässä sulle vähän inspiraatiota asuun. Kokosin teille kolme asua ja kerron vähän mihin nämä voisi pukea.

Ensimmäinen asu koostuu kauniista punaisesta pitsiunelma mekosta. Mekon ympärille lisäsin jakun, korvikset, yksinkertaisen laukun ja kauniit korot. Tämä asu on mun mielestä tosi klassinen & kaunis - musta ja punainen toimii yhdessä aina. Tämä asu sopii mun mielestä vähän hienommille treffeille esimerkiksi ravintolaan tai vaikkapa teatteriin! Mun mielestä tämä asu olisi täydellinen esimerkiksi vuosipäivän dinnerille - mikäli teidän vuosipäivä sattuu ystävänpäivälle!
Toinenkin asu sattuu olemaan musta-punainen. Klassisen raidalliset culottesit ja punainen cropattu toppi. Asusteina musta laukku, kultainen kaula- ja rannekoru & vähän näyttävämmät korkkarit. Tämä asu sopii mun mielestä, jos teillä on sovittu treffit drinkeille tai jos sä oot lähdössä ystävien kanssa vähän tuulettumaan!
Kolmas asu onkin vähän rennompi. Mukavat vähän rennommat farkut & polka dot kauluspaita. Asusteina rannekello, reppu ja nilkkurit. Tämä asu sopii mun mielestä rennommille treffeille - esimerkiksi vaikka keilaamaan, pelaamaan bilistä tai vaikka elokuviin!

Löytyikö tästä sulle inspiraatiota asuun? Millaisia suunnitelmia sulla on ystävänpäivälle?

4 kommenttia:

  1. Oo mistä tuo kolmannen asun pilkkupaita on? :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo keskimmäinen asu! Rakastan näitä asupostauksia!

    http://hannamaarit.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan