Ihana talvi

23.1.2018

Viime viikkoina olen ollut kiitollinen meidän kauniista talvesta. Meillä ainakin Jyväskylään tuli tänä vuonna todella paljon lunta & se on aivan parasta! Kerrankin on kunnon hanget ja kinokset. Hymyn mun huulille on saanut myös super kauniit huurteiset puut. En kestä miten valtavan iloiseksi tulen kun näen toinen toistaan kauniimpia huurteisia puita. Aurinkokin on pilkahdellut meille aina silloin tällöin ja voi vitsit miten se piristääkään.♡Oon yrittänyt nauttia noista kauniista päivistä mahdollisimman paljon mm. lenkkeilemällä. Hiihtolenkki & luistelu on vielä tältä talvelta tekemättä, mutta aion nekin vielä suorittaa!

Valitettava totuushan on se, ettei kuvat anna oikeutta tolle ihanalle talvelle. Joten muistakaa nauttia siitä niin kauan kun tätä kaunista aikaa kestää!

16 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kuvat! Tänne pk -seudulle sato viime viikon aikana lunta ja on kyl ihanaa et se on pysyny tosi pitkään maassa. Pelästyin jo ettei tällasta lumista talvea tuu nyt ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No hyvä, että sinnekin vihdoin tuli! :)

   Poista
 2. Aivan hurmaavan näköistä! On kyllä ihanaa, että nyt on ollut lunta maassa ja pakkastakin :)

  VastaaPoista
 3. Talvi on kyllä ihan mieletön. Jopa tää ruma asuinalue, jolla tällä hetkellä asun, näyttää ihan satumaalta kun joka paikkaa peittää lumi. Ihania talvikuvia oot ottanut ♥

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 4. Suomen talvea parhaimmillaan näissä kuvissa <3 Ihania kuvia!! Ärsyttää tosin, koska täällä kaiken luvattiin huomenna sulavan loskamoskaksi :-(

  VastaaPoista
 5. Oi mitä kuvia <3 Talvi on oma lemppari vuodenajoista, varsinkin tällaiset aurinkoisen kirpsakat pakkaspäivät kevättä kohti mentäessä ovat ihania <3

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 7. Voi että kuinka nättejä kuvia, oot tosi hyvin saanu ikuistettua talven näihin!♡

  VastaaPoista
 8. Oon niin samaa mieltä sun kanssa! Täällä Kuopiossa on myös ihan hirveästi lunta ja se on niiin ihanaa ♥ Muutamina päivinä päästiin myös jo yli kahdenkymmenen miinusasteen puolelle. Välillä tuntui kyllä siltä, että kasvot jäätyvät täysin, mutta olihan siitä pakko vaan nauttia, kun keli oli niin mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! :) Joo, täälläkin käytiin yli -20 asteessa ja kyllähän siitä piti käydä nauttimassa ja vähän ulkoilemassa! :) Ihan parasta! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan