Hyvää uutta vuotta!

1.1.2018

Ihanaa uutta vuotta teille kaikille!♡ Täällä ainakin ollaan super innoissaan tulevasta vuodesta! Toivon, että se tuo mukanaan kivoja juttuja. Itseasiassa juhlistetaan tänään myös blogin synttäreitä!

Tämä itse blogi on ollut nyt 2 vuotta pystyssä, tämän nimen alla vuoden. On ihanaa päästä aloittamaan uusi vuosi. Oon tulevasta vuodesta super innoissani, varsinkin blogin osalta. Pääsin jo viime vuonna tosi hyvään inspiskierteeseen ja sain blogattua yli puoli vuotta super säännöllisesti ja inspiraatiota riitti tosi hyvin. Toivotaan, että sama inspiraatio jatkuu ensi vuonna. Tää bloggaus on nyt parin vuoden sisään, muuttunut sellaisesta harrastelu-päiväkirjamaisesta kirjoittelusta kunnon intohimoksi ja elämäntavaksi. En osais enää kuvitellakaan millaista mun elämä olis ilman tätä blogia. Ensi vuoden tavoitteeksi otan sen, että haluan kehittyä tässä vielä lisää, mutta myös sen, että osaan välillä höllätä. Mulla on paha tapa melkein koko ajan miettiä seuraavia kuva- tai postausideoita. Vaikka tää onkin todella rakasta hommaa, olisi kiva välillä "vapaa-ajalla" olla myös niin etten koko ajan mieti uusia juttuja tänne.

Miten teillä sujui uuden vuoden juhlinta? Mun meni aika rauhallisissa merkeissä. Join tuon yhden kuvissakin näkyvän skumppalasin, herkuttelin suklaalla, käytiin kaverin luona vähän pelailemassa ja käytiin puolen yön aikaan katsomassa raketteja.

Ihanaa uutta vuotta kaikille teille! 2018 - be awesome!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan