Joululahjavinkit | For him

1.12.2017

| Parranhoitosetti - Löytyykö häneltä viikset tai parta? Tykkääkö hän pitää ne huoliteltuna? Tässä hänelle lahja. Näitä parranhoitosettejä löytyy vaikka minkälaisia. Samantyylinen lahja voi olla myös perus lahjapaketit, joista löytyy esimerkiksi suihkusaippua ja deodorantti.
| Vaatteet - Vaatteita tuskin voi koskaan olla liikaa, joten pehmeät paketit on yleensä aina mieleisiä!
| Hanskat - Kulkeeko hän ilman hanskoja tai onko entiset vähän kulahtaneet? Kukapa meistä haluaisi kulkea viluissaan, joten uudet hanskat tai vaikka pipo voi olla mieleinen lahja.
| Parfyymi - Vanha tuttu tuoksu vai uusi tuoksu? Jos tunnet vähän hänen tuoksumieltymyksiään ja uskallat ostaa uuden tuoksun - osta ihmeessä. Siitä voi tulla vaikka hänen uusi lempparinsa.
| Rannekello - Kellot toimii aina ja onhan ne hyödyllisiäkin, aina aika saatavilla!
+ | Pelit - Pelaako hän pelejä? Uusi peli voi olla myös mieleinen lahja!

5 kommenttia:

 1. Ihania ideoita tässä! :) Tuntuu kyllä, että miehelle on vuosi vuodelta hankalempi ostaa lahjoja :D Tänä vuonna sanoi ettei halua eikä tarvitse mitään! Kaikki oon koittanut ehdottaa :D No vielä on hetki aikaa miettiä mitä ostaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Joo, miehille on kyllä hankala keksiä! Mullakin on vielä tältä vuodelta just mm. isän ja veljen lahja hankkimatta kun on niin hankala keksiä! He kun on vielä sellaisia, että heillä on jo kaikkea! :D

   Poista
 2. Ihania ideoita! Mistä toi kellon kuva on? Poikaystävä tykkää just tollasista missä näkyy rattaat kellotaulun läpi, ja oonkin yrittänyt vähän vilkuilla jos jostain löytyis sellanen hyvä :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tuo kyseinen kello on Amazon.comista, mutta sitä ei taideta valitettavasti myydä enää! :( Mutta jos Suomesta et löydä tuon tyylistä, kannattaa kurkata kiinakaupat Ebay ym. Niistä voisi löytyä! Tosin ei enää ehdi ihan aatoksi, mutta jos malttaa odottaa niin sieltä voisi löytyä mieleinen! :)

   Poista
 3. Nää on aina niin basic! Mä aina tykkään ostaa sille jotain vähän parempaa seppälää pukin konttiin tai synttäreiksi, kun ei se muuten välttämättä panostaisi semmosiin vaatteisiin :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan