5 x asiaa, jotka tekevät minulle joulun

19.12.2017

Enkelikello - Tämä perinne on alkanut jo kun olen ollut ihan pieni ja kun vielä vietettiin jouluja mummolassa. Enkelikellon kilinä tuo joulufiiliksen heti♡
Hyasintti - Tämä ihana joulukukka on pakko joka joulun alla ostaa. Sen ihana tuoksu tuo  joulufiiliksen ja onhan se vielä kauniskin!
Joulutähti - En suostu viettämään joulua ilman joulutähteä. Joka vuosi ostetaan se kotikotiin tuomaan joulun tunnelmaa. Ja mieluiten vielä punaisena!
Kuusen tuoksu - Jos muuten ei ole joulufiilistä saatu, niin viimeistään siinä vaiheessa, kun kuusi tuodaan sisälle ja se ihana tuoksu pääsee valloilleen. Sitten kun sen kuusen vielä saa koristeltua ja se on tuomassa tunnelmaa, ai että♡
Riisipuuro - Meidän jouluaatto käynnistyy joka vuosi riisipuurolla yhdessä ja siitä yleensä alkaa sellainen ihanan harras ja rauhallinen fiilis, kun joulun laitto on tehty ja voi vain rentoutua perheen kanssa!

Nämä viisi juttua on sellaisia, jotka tuo takuuvarmasti sen joulun fiiliksen! Mitkä on sulle sellaisia juttuja? :) Joko teillä on joulufiilis huipussaan?

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva listaus, näistä erityisesti kuusen tuoksu on se oma lempparini joulun tuojana :) Itselle joulun tuo myös joululaulut ja joulun kynttilät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kuusen tuoksu on kyllä ihana! <3

   Poista
 2. Noi joulun tuoksut, valot ja äänet vaan tekee sitä fiilistä! Kyllä kunnon joululaulut, piparin tuoksu ja aidon kuusen tuoksu vaan luo sitä ihanaa fiilistä :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan