Q&A - osa 2

3.11.2017

Mitkä ovat olleet koko elämäsi kohokohdat? Ja taas, ne huonot? - Koulusta valmistuminen, wanhojen tanssit. Huonoihin kuuluu ehdottomasti läheisten menettäminen..
Mikä on ehdoton lempivaatteesi tällä hetkellä? - Musta neulemekko♡
Kumman poistaisit maailmasta: sodat vai sairaudet? - Sodat! Musta olis hienoa, jos kaikki kohdeltais toisiamme kunnioittavasti.
Lempipostauksesi omista postauksistasi? - Apua, ehkä tällä hetkellä tämä tai tämä. Ekan kuvat onnistui mun mielestä tosi hyvin ja toista oli niiin super kivaa järjestää!
Yksi elämänviisaus?"Jos et ikinä yritä jahdata unelmiasi, et koskaan myöskään saa niitä kiinni."
Mistä pidät eniten itsessäsi? Entä vähiten? - Pidän eniten siitä, että pyrin olemaan kaikille aina ystävällinen. Vähiten pidän ehkä ujoudestani - haluaisin kovasti tutustua uusiin ihmisiin, mutta välillä ujous ottaa vallan. Oon kyllä yrittänyt päästä siitä vähän yli.
Lemppari matkakohteesi? - Menneistä matkoistako? Kreikka ehdottomasti!
Mikä kokemasi asia on opettanut sua eniten? - Ehkäpä omilleen muuttaminen. Muistan kuinka alussa olin ihan hukassa kaikkien veroasioiden ja muiden asioiden hoitamisen kanssa, mutta nykyään pärjään niiden ja muiden kanssa hyvin ja voin sanoa, olevani itsenäinen.
Uskotko yliluonnollisiin asioihin? - Uskon, koska olen itse kokenut niitä.
Mikä haluaisit olla isona? Ja mikä on lempiherkkusi? - Voi, sen kun tietäisi. Lempiherkku taitaa olla Pandan valkosuklaa-vadelma suklaalevy, nam!!
Mitä ottaisit mukaasi autiosaarelle ja miksi? - Vitsi tää oli vaikea.. Mutta ehkä parhaan kaverin. Olisi seuraa ja olisi toinenkin keksimässä miten saadaan ruokaa ja miten selvitään.
Minne haluaisit matkustaa? - Kreikkaan, Italiaan, New Yorkiin, Saksaan, Ranskaan.. Onhan näitä!
Mikä mukava hetki sinulle tulee ensimmäisenä mieleen, jonka haluaisit elää uudelleen? - Blogimiitti tyttöjen kanssa! :)

Seuraathan blogiani jo Bloggerissa tai Bloglovinissa?♡

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus, tosi hyviä kysymyksiä. Toi sodat vai sairaudet aika paha, itse valitsisin varmaan sairaudet sillä se auttaisi kaikista suurinta osaa ihmisistä, etenkin kehitysmaissa.

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No sekin on kyllä totta. Mutta sitten toisaalta, lääketiede kehittyy koko ajan ja kehitysmaita yrittää monet tahot auttaa! :) Ideaalisin tilannehan olisi se, että saataisin molemmat pois! :)

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan