Joulukalenteri | Diy

27.11.2017

Innostuin tänä vuonna tekemään itse joulukalenterin ja halusin tulla jakamaan tän idean teidänkin kanssa! Idea oikeastaan lähti kun törmäsin Kärkkäisillä noihin söpöihin joulukalenteri-tarroihin. Halusin muutenkin tehdä melko yksinkertaisen ja helpon kalenterin, koska en ole mitenkään erityisen taitava näpertelijä. Tähän siis tarvitsin vain paperipusseja, joulukalenteri-tarroja ja täytteitä. Esillehän nuo voi laittaa ihan mihin haluaa. Itse laitoin tuollaiseen lasipurkkiin. Täytteissä olin hieman mielikuvitukseton ja budjetti ei myöskään ollut erityisen luovalla tuulella, joten tyydyin tekemään karkkikalenterin. Mutta ei mua tällainen herkullinen ja yksinkertainen kalenteri yhtään haittaa, en malta odottaa että pääsen availemaan noita, nam!

8 kommenttia:

 1. Onpa hauska idis! c:

  https://www.dilemmapublishing.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kiva kuulla, että tykkäsit! :)

   Poista
 2. Tulipa tosta söpö! Ite tehdyt kalenterit on niin ihania. Voi just valkata omia lempikarkkeja siihen :D Tänä vuonna me tehdään poikakaverin kans toisillemme kalenterit, ja oon kans miettinyt että laittais ne luukut tollasiin paperipusseihin (vielä pitäis käydä hankkimassa ne pussukat...) :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 3. Aika easy ja kiva! Vois tietty ehkä ostaa semmosen seinä-kalenterin joka roikkuu ja laittaa joka päivälle erilaisia käärekarkkeja 2 kpl jotta mulle ja ukolle olisi molemmille yksi oma :)

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit kuvat<3 Ja hyvä ideahan noi karkitkin on, tuleepahan kalenterista pelkästään sellaisia mistä itse tykkää! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan