5 x parasta marraskuussa

9.11.2017

Marraskuu on omasta mielestäni vähän ankea. Nyt varsinkin kun katson pihalle, ulkona on todella hämärää vaikka kello on aamupäivällä 11, sataa vettä ja luntakaan ei ole maassa. Marraskuussakin on kuitenkin niitä hyviäkin puolia, jotka ajattelin nyt listata teille. Positiivisin mielin kohti joulua!
✗ Illat kynttilän valossa - Tää aika jatkuu mulla aina syksystä pitkälle kevääseen, mutta siitä vain pitää osata vieläkin nauttia. Nyt marraskuussa alan polttamaan jo joulun tuoksuisia tuoksukynttilöitä ja voi vitsi miten niistä saa joulufiilistä!

Saa kunnolla aloittaa jouluhössötyksen - Olen muutamat joulukoristeet jo laittanut esille ja jouluvalojahan mulla on oikeastaan ympäri vuoden. Saa myös suunnitella joululahjoja, leipoa pipareita ja kuunnella joulumusiikkia. Kuusenkin laitan varmaan jo tämän kuun puolella pystyyn, yritän vielä vähän malttaa mieleni!

Jouluhössötys ilman stressiä - Vielä saa fiilistellä ihan rauhassa, koska vielä ei ole kiire ostaa viimeisiä lahjoja tai saada joulusiivous tehtyä. Saa vain nautiskella tästä joulun odotusajasta!

Lumi - Sitten kun taas saadaan lunta se tuo niin paljon valoisuutta sekä onhan lumiset maisemat aika kauniita!

Pikkujoulut - Pikkujoulukausi alkaa vihdoin ja meidänkin pikkujoulut on tän kuun puolella. On niin kivaa päästä viettämään aikaa taas ystävien kesken!

Joulufiiliksissä täälläkin jo aletaan kovasti olemaan, joten jouluun liittyy moni näistäkin kohdista! Rakastan joulua ja mikäs se parempaa kuin alottaa sen fiilistely ajoissa. Mitkä on teidän mielestä niitä parhaita juttuja marraskuussa? :)

14 kommenttia:

 1. Muuten samaa mieltä aika pitkälti, paitsi lumi :) Toki se valoa tuo, mutta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tykkään, jos se ei oo loskaa tai räntää! :)

   Poista
 2. Samaa mieltä kaikissa! Inspiroiva ja pirteä postaus♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. No täälä on sitä kaikkea perus kivaa ja ihanaa, sekä jouluhössötys + stressiä siitä! Ekat lahjat hankittuna :)

  Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans on jo ekat lahjat hommattu! :)

   Poista
 4. Marraskuun parhaat jutut on mun synttärit ja tietenkin joululämpimäisten maistelu. Meillä aina on maistiaiset kun leivon ensimmäiset jouluherkut, glögiä ja herkkuja. Sillä alkaa joulu.

  VastaaPoista
 5. Juuri tänään ajattelin, että pitäisikö koristaa kämppää joulukoristeilla. Aikaisempina vuosina en ole koristellut laisinkaan. Mutta voi olla, että loppujen lopuksi se joulu tulee näkymään vain ruoanlaitossani 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :) Mun mielestä joulukoristeet kuuluu aivan ehdottomasti jouluun!♥

   Poista
 6. Olis kyllä ihanaa saada sitä lunta niin ulkona ei olisi niin synkän oloista. Itse en ole ihan vielä aloittanut jouluhössötystä, mutta kai se täytyy kohta aloittaa :D

  https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Se tois vähän edes valoisuutta. Aijaa, kyllähän sitä pikkuhiljaa jo voi! :)

   Poista
 7. Samaa mieltä! Lumi, kynttilät ja joulujutut on niin kivoja!

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan