Kun sää yllättää

6.10.2017

Lähdettiin reilu viikko sitten kaverin kanssa asukuvaus reissulle. Tämäkään reissu ei mennyt kuin strömsössä. Oltiin somesta bongattu, että täällä Jyväskylässä yhdellä puutarhalla olisi auringonkukkia. Ollaan molemmat kesästä asti haluttu kovasti auringonkukkakuvia, joten sinnehän me suunnistettiin. Paikka oli tosin pettymys, koska siellä törötti rivissä ehkä seitsemän auringonkukkaa. Eihän sieltä nyt oikein asukuvia saanut, joten piti kehitellä plan b. Suunnistettiin sieltä vähän matkaa takaisin päin ja ajateltiin käydä tsekkaamassa tuo yksi ranta. Löydettiinkin yksi ihan sympaattinen laituri, jossa napattiin sitten nää kuvat!

Asu on just sellainen rento, millaisen heitän päälle, kun ei sen enempää jaksa panostaa ja kun haluaa pysyä lämpöisenä. Tuo neule on ihan mun lemppari ja se on ihanan pehmeä & lämmin! Asu oli mukava, mutta ei ihan osunut kohdalleen, koska tuona päivänä oli ihan super lämmin. Oli varmaan +20 ja näiden asukuvien ottaminen meinasi olla hieman tuskaa, koska meinasin läkähtyä, heh!

Neule Bershka | T-paita New Yorker | Farkut Zara
Mitäs tykkäsitte asusta?
Ps. Mun Instagramissa on nyt arvonnassa 2kpl lippuja I love me-messuille! Käy kurkkaa @katjavaa.

3 kommenttia:

  1. Kuvat onnistui silti hyvin! Tääläkinpäin on paikkoja missä niitä kasvaa, mutta ohiajajat pysähtyy nappaamaan niitä pellolta mukaan kotiin ja loppuvaiheessa on enää ihan kynitty kukkapelto.

    ~Finnlandsnorsk~

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan