Järkkäri vs pokkari

25.10.2017

Muistatte varmaan sen postauksen, jossa kerroin, että vaihdoin järkkäristä pokkariin? Sain sen postauksen tiimoilta toiveen, että tekisin vertailupostauksen. No tässä sitä tulee! Yritin ottaa kuvat mahdollisimman samoilla asetuksilla. Voin kertoa, että se meinasi olla vähän hankalaa koska toi uusi kamera ei oo vieläkään ihan hallussa, enkä osaa vielä säätää puoliakaan asetuksia, heh.
Mä oon nyt uuden kameran oston jälkeen huomannut miten hyvän syväterävyyden tolla Samsungilla saa, vaikka oon jo pitkään surkutellut kun siinä se on ihan huono? Höpö höpö. Nyt näin varsinkin kun on vertauskuvat niin sillä saa paljon pehmeämmän lopputuloksen. Tosin vaikuttaa varmasti sekin, että otin melkein samoilla asetuksilla. Jos olisin säätänyt Panasonicin asetuksia enemmän ja osaisin käyttää sitä paremmin, saisin varmasti yhtä hyvät kuvat molemmilla. Toki kennon koko vaikuttaa, mutta mulla on tossa Panasonicissa asetuksissakin vielä säätövaraa - kun vaan vielä oppisin hallitsemaan ne, heh!

Syväterävyyden lisäksi Panasonicilla on paaaljon helpompi saada kuva, joka ei tärähdä. Ihan vain jo pelkästään sen takia, että se painaa vähemmän ja vaatii vähemmän ponnisteluja saada kamera pysymään paikoillaan. Panasonicilla saa mun mielestä myös paljon terävempiä kuvia.
Vielä vaatii paljon harjoittelua tolla uudella kameralla, että saan siitä kaiken irti, mutta pikkuhiljaa!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus tuli kyllä! Selkeästi kennokameralla bokeh on parempaa, mutta pokkarilta ei voi odottaa sen suhteen liikoja. Tietenkin bloggauspohjalta kuvaamiseen toi pieni koko on kompakti ja sen ominaisuudet sopii hyvin yksityiskohtaisesti kuvaamiseen - juurikin tarkat ja terävät kuvat :) tossa pokkarilta onneksi luulisi olevan kestoikä, kun kamerassa ei ole suljinta mikä voisi räjähtää kuvien määrästä! Sika kiva kun otit idean käyttöön postauksen suhteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Joo, niimpä! :) Kyllä on mahdollista, että joskus tulevaisuudesta palaan järkkäriin, juuri sen takia, että tykkään tuosta pehmeästä bokehista, mutta toistaiseksi pärjään hyvin tällä pokkarilla! :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan