Bistroilemassa

18.10.2017

*Yhteistyössä Offerilla

Sain lahjakortin Offerillalta Lutakon Nurkkaan. Lahjakortti sisälsi pääruoat kahdelle. Viime perjantaina päätettiin sitten käydä katsomassa millainen paikka toi on - ei oltu kumpikaan kuultu tästä aikaisemmin. Paikka oli aika pieni, mutta viihtyisä. Ruoka oli hyvää, mutta mun annos oli vähän pienehkö, mulla kyllä olikin ihan hirveä nälkä kun tuonne mentiin, heh! Mutta oli suloinen ja viihtyisä paikka. Siihen aikaan, kun me käytiin niin oli tosi rauhallista, että ainakin saatiin syödä rauhassa. Suosittelen kyllä käydä testaamassa mikäli mahdollista! Mun tekis mieli käydä vielä testaamassa lounasta tuolla! Ai vitsi, tää dinneri tuli kyllä tosi hyvään saumaan, teki hyvää päästä pitkästä aikaa ulos syömään.
Offerillalle myös iso kiitos. He jaksoivat neuvoa ja auttaa, vaikka meinasin olla kunnon sählä, hupsista. 
Joko Lutakon Nurkka on muille tuttu?

2 kommenttia:

  1. Tuola varmaan onkin ne ruoat vähän pienempiä kun se on 'puistokeittiö' mutta noissa saa usein tosi hyviä ja erilaisia kokonaisuuksia eikä vain sitä jatkuvasti samaa ruokaa mitä monissa paikoissa on listalla.

    VastaaPoista
  2. Jep, varmaan onkin. Kyllä se tarjoilijakin sitten vähän kummasteli, että annos näytti pieneltä, kun kävi sitten keräämässä astioita. Että oli silti vielä tarkoituksellistakin pienempi annos ilmeisesti. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan