Perfect fall night

13.9.2017

Mun täydelliseen syksyiseen iltaan kuuluu monta kynttilää valaisemassa kotia, käpertyminen viltin alle, akustinen musiikki taustalla, kuuman kaakaon juominen, hyvä kirja & lämpöiset sukat. Ihanan rauhallinen tunnelma. Netflixistä pyörii takkatuli ja sen ihana rätinä rauhoittaa. Näin syksyisin odotan aina innolla iltoja, kun saa laittaa kynttilät palamaan ja rentoutua näiden juttujen parissa. Vielä jos oikein haluaa rentoutua niin kuuma kylpy, ai että. Kaiken kruunaa, jos pääsee vielä kainaloon köllöttelee ja Netflixistä hyvä sarja pyörimään!

Millaisia juttuja kuuluu teidän täydelliseen syysiltaan?

10 kommenttia:

 1. Söpöt kuvat kyllä! :)

  - Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
 2. Tälläset on just parasta <3

  VastaaPoista
 3. Netflixissä pyörii takkatuli?! Mä oon niin last season ja neverhöödof :) No anyways, syksyn parasta antia on juurikin tunnelmallinen kynttilänvalo, rauhalliset hetket ja kietoutuminen lämpimien peittojen alle. Ja villasukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo!! Netflixistä löytyy muutama sellainen "ohjelma", jossa näkyy takkatuli ja kuuluu ihana rätinä! <3 No niimpä! :)

   Poista
 4. Suloiset kuvat. Minä vietän joskus syysiltaa samalla tavalla. Ennen nukkumaanmenoa on aina luettava kirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, mäki oon taas löytänyt innostuksen lukemiseen ja on kyllä mukava rauhoittua nukkumaan lukemisen parissa! :)

   Poista
 5. Oispa takka.

  Syksy on ihana <3

  Outi / Pisteitä Ruudulla
  http://pisteitaruudulla.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan