Roadtrip

20.8.2017

Lähettiin viime tiistaina kaverin kanssa aamusta aikaisin ajelee Lahtea kohti. Reissun päätarkoitus oli käydä hakemassa kaverin postipaketti sieltä. Heti ajomatkalla kaverin luona käymään ajettiin sellaisella kadulla, jossa oli söpössä rivissä omakotitaloja ja sanoin heti, että tossa ois kiva asukuva-spotti! Päädyttiinkin siihen napsimaan "muutamat" kuvat!
Käytiin myös Kiikunlähteellä. Aurinko oli meille vähän epäedullisessa kohdassa ja lähteen kaunis väri oli vastarannalla, johon oli pääsy kielletty, höh! Mäkään en tajunnut ottaa toista objektiivia mukaan vaan mulla oli vaan 20mm, joten eipä sillä ihan kovin kummosia kuvia saanu sieltä.
Ennen kotimatkalle lähtöä käytiin Lahden satamassa syömässä. Söin lohisalaatin ja vitsi että oli hyvää! Ja vaikka kuinka Jyväskylän satamastakin tykkään niin kyllä taitaa Lahden satama viedä 5-0. Siellä on niiin paljon enemmän kaikkea. Harmi, etten tajunnut sieltä napsia kuvia, muusta kuin tosta salaatista.
Oli kyllä kiva reissu ja meille sattu koko päiväks vielä tosi nätti & lämmin sää! :)

Ette varmasti arvaa mikä tän vikan kuvan tarina on? Oltiin ottamassa siinä kadulla yhtä talon seinää vasten noita ylempiä kuvia, kun siitä käveli nainen koiransa kanssa ohi ja sanoi meille "Te voitte tulla ottaa meidän puutarhaan kuvia". Hämmennyttiin tästä hetkeks kunnes se nainen sano vielä että "Oikeesti! Kyllä te voitte tulla!". Alkuhämmennyksen jälkeen kerkesin miettiä, että sieltä sais varmaan nättejä kuvia ja käytiinkin siellä sitten napsimassa muutamat kuvat. Harvemmin noin ystävällisiin ja vieraanvaraisiin ihmisiin törmää!

16 kommenttia:

 1. Olipa ihanan ystävällinen nainen! Tosi nättejä kuvia ootte ottanu, millä kameralla nää on kuvattu? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli!! :) Kiitos, nää on otettu Samsung NX 11 kameralla :)

   Poista
 2. Oi mitä kuvia! <3 Ja ihana nainen, tuollasia ihmisiä on harvassa! <3

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana paita! ♥

  VastaaPoista
 4. Ompas ollut ihanan ystävällinen ihminen ♥ Oispa tuollaista vieraanvaraisuutta enemmän! Ja aivan mielettömän kivoja kuvia :)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita kuvia totta vie.:) Aivan ihana ihminen, harvoin tuollaiseen törmää! ♥

  VastaaPoista
 6. Ihan kiva postaus ja ihanat asukuvat, olisi myös ihanaa päästä syömään lahden satamaan joskus. Mies käy lahdessa töissä muttemme ikinä vietä sielä ollenkaan aikaa.. :I

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Oi vau mitkä kuvat susta!<3

  VastaaPoista
 8. Ihana toi vikan kappaleen nainen! Ja tosi upeita kuvia :)<3

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan