Viilentävä kesäherkku

17.7.2017

Oonko ainut joka oli unohtanut itse tehtyjen mehujäiden olemassa olon? Lapsena mehujäitä tuli kesäisin tehtyä aika useinkin, mut nyt aikuisena ei ole tullut edes mieleen. Pinterestiä selaillessa tuli sitten herkullisen näköisiä mehujäitä vastaan ja halusin kokeilla sitten itsekin. Voin olla varma, että tää ei tuu olee viimenen kerta kun näitä teen. Näitä on niin helppo soveltaa ja kokeilla niin erilaisia!

Tällä kertaa tein tän tosi simppelisti. Laitoin sokeritonta mehua, kiiwiä ja mansikoita. Näistä tuli yllättävänkin hyviä! Haluaisin vielä kokeilla tehdä esimerkiksi kuoharista, jugurtista ja chia siemenistä! Ootteko te kokeillut tehdä mehujäitä? Jos ootte löytänyt jonkun herkullisen reseptin niin saa vinkata! :)

8 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä! Itse olen aivan liian laiska näkemään edes näin paljoa vaivaa, vaan yleensä vaan tungen pillimehuja pakastimeen ja "teen" niistä mehujäitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa! :D Kiva idea tuokin, ei ole tullut ikinä edes mieleen! :)

   Poista
 2. Onpa herkullisen näköisiä! <3 Tuo kiivi on varmasti niin hyvää!

  VastaaPoista
 3. Ompa herkullisen näköistä!! Oon koko kesän vähän suunnitellut, että pitäisi hankkia itselle sellainen mehujäämuotti, mutta en oo viä saanut aikaiseksi! Ehkä vielä ehtii ja voisi testata sun reseptiä! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä vielä kesää jäljellä! :) Suosittelen kyllä! :)

   Poista
 4. Ompas ihanan näköisiä herkkuja <3

  VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan