Kesähaaveilua

9.5.2017

Ulkona sataa taas lunta, kun kirjottelen tätä postausta. Voisiko se kesä jo oikeasti tulla? Haluan kulkea ulkona kesämekoissa, ottaa aurinkoa, käydä yksillä terassilla, käydä satamassa jäätelöllä, katsella kuinka järven pinta kimaltelee ja nautiskella auringon lämmöstä.
Tekis mieli pistää verhot kiinni ja unohtaa tuo lumisade. Ajattelinkin avata ulkoisen kovalevyn ja selailla sen kätköistä viime kesän kuvia ja haaveilla mahdollisesti tulevasta kesästä. Ajattelin jakaa myös muutaman kesäisen otoksen teidän kanssa. Ehkäpä jos yhdessä haaveillaan niin se kesä tulee nopeammin? Aina voi toivoa!


Summer, please hurry up!

4 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia! :) Kyllä se kesä sieltä tulee, viime viikonloppuna oli jo lupaavia merkkejä ilmassa! Alkaa kyllä nämä koleat kelit pikkuhiljaa kyllästyttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No niimpä! Onhan sen joo pakko tulla! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Toteutin vastaavanlaisen postauksen hetki sitten samanlaisissa fiiliksissä :D Kyllä se kesä sieltä vielä tulee, joku päivä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aijaa! Nojoo, pitää katsella, jos sitten kesäkuussa näkyis niitä kevään merkkejä! :D Nytkin tulee taivaantäydeltä lunta! :(

   Poista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan