Dear stress, let's break up

15.5.2017


Tiedättekö sen tunteen, kun stressi tuntuu aivan ylitsepääsemättömältä? Mulla oli taas sellainen päivä, että stressasin ihan kamalasti ja sen seurauksena rupesi ahdistamaankin kamalasti. Sillon tuntuu myös, että mikään muukaan ei onnistu yhtään.. Perus maanantai siis. Tällä hetkellä mua stressaa talousasiat. Tässä kuussa mulla on ollu ihan kamalasti laskuja ja sit tulee vielä sellaisia ylimääräisiä asioita mitkä pitäisi hoitaa. Esimerkiksi multa hajosi jääkaapista lasilevy & siihen pitää hommata uusi. Tietysti myös lääkkeet loppuu ja lääkkeet on haettava nyt, koska resepti menee kohta vanhaksi. Kaiken sen lisäksi mun polvi on kipeytynyt ja pitäisi varmaan kohta käydä sitä lääkärissä näyttämässä. Miksi kaikkien asioiden pitää kasautua päälle yhtä aikaa?

Onneksi maanantaissa oli hyvääkin! Parvekkeen sisustus etenee pikkuhiljaa, sain vihdoin tiskattua kamalan tiskivuoren & käytiin siskon kanssa kirpparilla ja kaupoilla pyörimässä! Luotan myös kovasti, että loppuviikkoa lähestyessä tuo säätilakin alkaisi näyttää kesäisemmältä niinkuin sitä kovasti lupaillaan! Haluan ottaa tuon parvekkeen löhönurkkauksen käyttöön, kaivaa polkupyöränkin varastosta & päästä kunnolla lenkkeilemään (kunhan tuo polvi paranee). Onneksi vaikka kuinka olisi huono päivä, osaan etsiä myös niitä positiivisia juttuja - ainakin jossain vaiheessa, haha!

Toivottavasti teidän maanantai oli positiivisempi! Kivaa alkanutta viikkoa!

1 kommentti:

  1. Voi ei D: Toivottavasti stressi helpottaa pian! Sää tosiaan näyttää lämpenevän, meille päin ainakin on luvassa päälle 20 astetta <3

    VastaaPoista

Kommenttisi piristää päivääni, olethan kuitenkin asiallinen♡

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan